WE ARE GORM'S

Restauranter
Pizzabarer
Food Trucks
- og alt det andet vi elsker

Selskaber, Catering & Private Dining

Gorm’s tilbyder alt til dit selskab, uanset om du arrangerer forretningsmiddag, fødselsdag, konfirmation eller bryllup. You name it.

Vi kan reservere til private selskaber i alle vores Gorm’s restauranter, og er I mange, kan vi også reservere hele restauranten. 

Og så kommer vi naturligvis også meget gerne på besøg hjemme hos jer med det setup der passer jer bedst. Det kan eksempelvis være med vores mobile pizzaovne.

Til de lidt mere intime arrangementer, hvor man gerne vil holde sig lidt for sig selv, kan vi bla. i Gorm’s Nyhavn og Gorm’s Magstræde tilbyde en eksklusiv oplevelse i vores Private Dining Rooms med plads til max. 12 personer.

Bare fortæl os, hvad I har brug for. Så kommer vi med et bud.

Giv et gavekort

Forkæl dig selv eller giv en gave der med garanti vækker begejstring. Gavekort gælder til alle restauranter i Gorm’s-familien. Samt til vores pizzabarer. 

lad os være pennevenner

vi lover ikke at skrive for meget, og kun om alt det sjove

GORMS ER LUKKET.

Vi har lukket dørene til vores restauranter og pizzabarer. Døre til et livsprojekt. Til en familie og en holdånd, som lever og ånder for at skabe gode oplevelser.

Vi har oplevet både op- og nedture, bygget venskaber og skabt arbejdspladser gennem snart 15 år. Men de seneste tre år har været nogle af de mest udfordrende og hårdeste i vores tid i branchen, og kulminerer nu da selskabet bag GORMS er gået konkurs.

Vi står tilbage med dyb ydmyghed og taknemmelighed overfor alle jer, som har bidraget og støttet os igennem årene.

TAK for hvert et besøg. Hver en støtte og tillid gennem tiden.

Kærlig hilsen
Gorms-familien.

Læs den fulde historie her

Har du konkrete spørgsmål, kan du skrive til info@wearegorms.dk (her modtages en mail om kontakt til kurator)