0
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven

Bedste pizza i København - Sprød, tynd og let pizzabund

Et besøg hos Gorm’s sikrer dig en pizzaoplevelse ud over det sædvanlige, og med den helt rigtige tynde, lette og sprøde pizzabund, kan du i vores restauranter i hele København få den bedste pizza.

Restauranter og pizzabarer i hele København

Med vores restauranter spredt ud over hele hovedstaden, fra Ørestad til Magstræde, kan du sætte tænderne i de lækreste, sprøde pizzaer på koldhævet surdej. En bid du sjældent glemmer.

Hos Gorm’s elsker vi at du kan nyde din nye yndlings og bedste pizza i København i uhøjtidelige omgivelser med socialt samvær i fokus. Vi går op i håndværket og detaljen for den enkelte ret, og du kan derfor altid mærke kærligheden i den pizza du spiser. 

Du finder disse tynde og sprøde bunde i hjørnet af Fields på Ørestad, på Magstræde i København K eller med den smukkeste udsigt på Nyhavn. På disse tre nydelige lokationer kan du bestille bord og nyde din aften i ro og mag.

Er du til en pizza, du kan tage med, kan du besøge en af vores tre pizzabarer. Besøg enten Gorm’s Tivoli, Gorm’s Fisketorvet eller Gorm’s Torvehallerne, hvor du alle stederne får den dejlige sprøde pizzabund – også den bedste glutenfri pizza.

En kombination af pizza, Italiens specialiteter og nordiske toner

Ikke nok med at du kan bestille den nok bedste pizza i København, har vi også samlet en masse andre italienske favoritter og givet dem vores eget nordiske twist. Med de italienske traditioner i baghånden og den nordiske magi skaber vi mad af høj kvalitet og originalitet.

Vi serverer på vores tre livlige og atmosfæriske restauranter i København også delevenlig antipasti, snacks, andre hovedretter og desserter, som kun smager af mere. Prøv smagsløgene af med vores polentafritter med trøffelmayo – et sikkert hit.

Med den bedste pizza i København og de lækre velsmagende retter kan du nyde en middag med vennerne, familien eller kollegaerne i smukke omgivelser. Du kan både bestille ala carte men også vores 2-retters eller 3-retters menuer i ægte Social Dining style.

De bedste råvarer til den bedste pizza

Når man skal skabe den bedste pizza, er det nødvendigt med udelukkende de bedste råvarer. Derfor går vi ikke på kompromis med vores råvarer i alt fra mel, økologisk surdej, kvalitet i al topping og kærlighed og respekt til de traditionelle italienske teknikker.

Vores nordiske rødder og legende tilgang til maden er at finde i de fleste retter, og især i vores pizza i København kan du både smage og se, at vi elsker at lade os inspirere af alt. Du ser derfor nytænkende, innovative og specielle pizzaer, som altid byder på den tynde, lette og sprøde pizzabund.

Vores pizzabund er lavet på den lækreste surdej, som der giver den helt rigtige krumme og crust. Vi elsker at dele ud af vores specialiteter, ikke kun i vores restauranter, men også her på vores hjemmeside. Du kan derfor finde vores opskrift på pizzadej og pizzabund her.

Autentisk stemning i København med sans for detaljen

I alle vores restauranter, om det er en pizzabar eller restaurant, er der kælet for den lille indretnings-detalje, da vi ønsker at sætte de bedste, hyggeligste og indbydende rammer for dig, når du skal prøve den knasende sprøde pizza eller blødeste buratta.

Vi giver altid plads til store grin, det sociale, det uformelle og de gode stunder hvor alle kan være med. Derfor er alle, voksne som børn, velkomne i vores restauranter. Med det rette nærvær ønsker vi at præge jeres aften eller frokost til en mindeværdig middag.

Book dit bord hos os​

Vi håber, at du er blevet inspireret, og at du har lyst til at komme forbi vores restaurant til en sprød og velsmagende pizza eller en omgang antipasti.

Book dit bord allerede nu, og så gør vi vores til, at du får den bedste aften i smukke og stemningsfulde lokaler. Vi glæder os til at se dig. Og det er ikke noget, vi bare siger. 

Tag eventuelt også et kig på vores Private Dining, hvis du ønsker et privat lokale i uforstyrrede rammer.

Private dining med de bedste pizza i København

Er I et større selskab, som skal prøve de nordisk inspirerede italienske favoritter, så har vi flere steder i København mulighed for at give jer intime, uforstyrrede og private rum, så I kan nyde jeres middag i egne rammer.

Agrainproducts leverer kvalitets maksmel til vores pizzaer så de er lækre sprøde.

Det kan være til en fødselsdag, årsdag med arbejdet eller noget helt tredje. Vi står klar til at gøre jeres aften mindeværdig i de bedste uformelle og sociale rammer. Afprøv vores håndplukkede vine fra producenter af høj kvalitet og nyd den bedste pizza i København, med den sprødeste pizzabund.

Book bord...

Se menukort for...

Bestil take away hos...

10% rabat på takeaway?

Download vores app nu, og få 10% rabat på takeaway - altid!