Til levering torsdag til søndag

GORMs ANTIPASTI

FRA 245,- PER PERSON

MENUERNE

GORMs Antipasti

Sprøde salte mandler.

Rugbrøds chips med rygeostcrème og balsamico glace.

Charcuteri og ost.

3 forskellige italiensk charuteri fra eget spisekammer og to faste oste fra lokalt andelsmejeri samt frisk mozzarella fra Øllingegaard.

Serveres sammen med balcamico syltede perleløg, grillede artiskok, semidry cherrytomater, store grønne oliven, hjemmelavet surdejsbrød, romesco og basilikums pesto.

Minimum 10 kuverter

GORMs Antipasti+

Som i GORMs Antipasti - plus:

Frisk Kartoffelsalat med syltede små kartofler med grønne ærter, grønne asparges, radiser og græsk yoghurt. Toppet med syltede sennepsfrø og ærteskud

Spidskålssalat med agurk og æble vendt med persille/hvidløgs purre. Toppet med bagte cherrytomater og syltede rødløg


Minimum 10 kuverter

*Salaten kan også fås som kold kødsalat. Ønskes dette, vælges det ved checkout somm tilvalg

SPØRGSMÅL? SÅ HAR VI SVARENE

Kontakt dit afhentningssted inden kl. 17.00. Find kontaktoplysninger her

Vi kan desværre ikke lave særlige menuer. Men tjek gerne på allergene listen om ikke i kan spise med alligevel, med enkelte egne tilføjelser.

Download PDF med allergener her. 

Der skal minimum bestilles 10 kuverter.

Download den samlede liste over leveringspriser. Ønsker du levering andre steder i landet så kontakt os på event@wearegorms.dk.

Download PDF med allergener her. Har du yderligere spørgsmål til allergener, så tag endelig fat i os på 70 88 92 81 eller på event@wearegorms.dk

Send gerne forespørgsel til event@wearegorms.dk for muligheder og ledighed.

Maden kommer tilberedt. Anretningen er naturligvis helt op til dig. Om du ønsker at servere den i egne fade eller i den emballage maden kommer i.

Og husk endelig, at rør godt rundt i kartoflerne, da dressingen godt kan have lagt sig i bunden.  

Du kan afhente på følgende steder:

GORMs Fisketorvet

GORMs Catering i Herlev.

Der kan redigeres eller afmeldes en bestilling, frem til søndagen før din levering, senest klokken 23.59. 

Du sender blot en mail til event@wearegorms.dk

Vedhæft gerne dit ordrenummer i mailen. 

Du skal bestilles senest tirsdag kl. 12:00 til afhentning eller levering den kommende uge torsdag – søndag

KONTAKT OS HVIS DU HAR SPØRGSMÅL

70 88 92 81 / EVENT@WEAREGORMS.DK

FÅ LEVERET MADEN LIGE TIL DØREN – CATERING & FOOD TRUCKS

Oplev GORMs fortryllende Antipasti catering – En symfoni af smage og oplevelser, skræddersyet til jer!

GORMs spænder bredt, og vi tilbyder ikke længere blot julefrokost til jer. Nu præsenterer vi med stolthed vores Antipasti catering, en kulinarisk rejse skabt for at forkæle jeres sanser og skabe uforglemmelige øjeblikke.

Uanset om det er intime personlige arrangementer eller storslåede begivenheder, er vi her for at imødekomme jeres ønsker. Vi tilpasser vores gastronomiske kunstværker til ethvert miljø og humør, som I ønsker at skabe.

Vores udvalg er en symfoni af valgmuligheder. Vælg mellem vores sublime buffet, hvor gæsterne kan udforske en verden af smage, eller vælg personanretninger, der præsenterer hvert måltid som et kunstværk på en tallerken. Vi kræver kun, at I bestiller mindst 5 kuverter, uanset om det er en buffet eller personanretninger. Dette betyder, at vores service er tilgængelig selv for de mindste selskaber med blot fem tilstedeværende.

Forestil jer at forkæle jeres smagsløg med en fusion af nordiske essenser og den hjertevarmende autenticitet af italienske smagsoplevelser. Et fængslende møde mellem kulturerne, der er som skabt til at vække begejstring i hver bid.

Fra en myriade af delikatesser, lige fra havets skatte til luksuriøst vildt, og til den blide kærtegn af panna cotta, vores italienske signaturdessert – oplevelserne er mangfoldige. Og lad os ikke glemme de små detaljer: Sæt prikken over i’et med et udvalg af delikate oste, saftige oliven og den uimodståelige tomat/chili marmelade før desserten. Derved kan I tilfredsstille selv de mest kræsne ganer.

Med GORMs Antipasti catering, frigør I jer fra byrden af madlavning og fokuserer i stedet på det, der virkelig betyder noget – den nære samvær, den skønne atmosfære og den dyrebare sociale interaktion. Vi har skabt vores menu med omhu for at passe til enhver smag og præference, fordi vi ved, at mangfoldigheden er krydderiet i livet.

Men vent, der er mere! Vores unikke foodtruck-koncept tilbyder en eksklusiv måde at nyde jeres julecatering på. Overrask jeres gæster med en uventet og charmerende oplevelse, hvor maden serveres direkte fra vores smagfulde foodtruck. Saml jer omkring vognen, nyd de liflige dufte og lad samtalen flyde frit.

Om I ønsker den uformelle streetfood-oplevelse eller en mere traditionel bordservering fra foodtrucken, så er mulighederne åbne, og valget er jeres.

Så tøv ikke med at kontakte vores dedikerede team, der står klar til at besvare jeres spørgsmål og hjælpe jer med at forme den perfekte Antipasti cateringoplevelse. Vi ser frem til at skabe magiske øjeblikke sammen med jer.

Marielundvej 34A, 2730 Herlev | +45 60141099 | event@wearegorms.dk

10% rabat på takeaway?

Download vores app nu, og få 10% rabat på takeaway - altid!