Til levering torsdag til søndag

GORMs ANTIPASTI

FRA 245,- PER PERSON

LÆKKER ANTIPASTI FRA GORM'S

Til levering torsdag til søndag – eller lav en selvhenter

Vi har gjort forarbejdet til jeres catering. Med udgangspunkt i gode råvarer, har vi skabt rammen om en lækker antipasti, som I nemt kan anrette derhjemme eller på arbejdspladsen.

Temaet for vores menu bunder i vores restauranter og vores nøgtern tilgang til kvalitet og velsmag.

Servér den som en buffet eller anret den som en tallerkenanrettet menu (vejledning følger).

Har I ikke et køkken på kontoret, så kan vi tilbyde at tilberede det for jer fra en af vores Foodtrucks. Kontakt os på 70 88 92 81 eller skriv til event@wearegorms.dk

CATERING MED GORMs

VIL DU HAVE GORMs MED TIL FEST

Hos Gorm's sætter vi en ære i at lave mad, fremstillet af de bedste råvarer vi kan få fingrene i. Denne ideologi har vi overført til vores catering forretning.

GORMs Catering & Events er altid i udvikling og fungerer som GORMs gastronomiske legeplads.

Hvad enten festen er bryllup, konfirmation, fødselsdag, reception eller andet, så kreerer vores kokke menuen efter dine ønsker.

Vil du have det nemt, har vi lagt de mest populære menuer op lige her på siden, så du let og enkelt kan bestille catering.

Kontakt os også endelig for et uforpligtende menuforslag. Vi vil virkelig gerne hjælpe.
Gorm's Catering Logo Sort

PIZZA & PIZZAKLAPPERE

GORMS ORIGINALE PIZZAHÅNDVÆRK UANSET HVOR DU ER

Vores event og cateringafdeling laver primært pizzaklappere, som kan eksekveres i højt antal i et højt tempo.

De halve pizzaer er forbagte i eventkøkkenet, og skal derfor blot varmes og preppes med salat, fyld og dressing inden servering.

Hele pizzaer laves primært på store festivaler i enten stor trailer eller vores 40 fods container, som er udstyret med et effektivt pizzakøkken som kan producere 300 pizzaer i timen.

Pizzaer kan også bages i lille trailer eller foodtruck, dog i mindre mængder.

ANTIPASTI & MENUER

VI BEGRÆNSER OS IKKE TIL AT LAVE PIZZA.

KOKKETEAMET HAR STOR ERFARING MED CATERING TIL STORE SOM SMÅ FESTER, DHL, JUL OG NYTÅRSCATERING,

OGSÅ FRA TRUCKS & TRAILERS.

Christina
"EN FORNØJELSE AT HAVE JER MED TIL KONFIRMATIONEN"
Læs mere
Det var en stor fornøjelse at have jer med til konfirmationen og sikre at maden forløb som den skulle.

Vi har fået meget ros fra gæsterne både for maden som de syntes var rigtig og for jeres måde at være på. Så I skal have stor tak

Og så var I bare super behagelige og imødekommende og vi var meget taknemmelige for jeres hjælp.

Og sidst men ikke mindst - tusind tak for gaven til konfirmanden. Det var meget værdsat og vi glæder os til at komme på besøg hos jer, nu hvor i har været på besøg hos os.
Mille
TOP POINT HERFRA!
Læs mere
Vi fik leveret det skønneste anti-pasti til vores fest.

Gæsterne elskede maden - og det gjorde vi også. Servicen var helt i top, og vi kan helt sikkert anbefale andre at få maden for Gorms

Catering til enhver lejlighed

Vi har sammensat en række menuer, som passer perfekt til livets store og små begivenheder. Vi elsker at komme besøg hjemme hos vores gæster – faktisk  lige så meget som vi elsker at have gæster på besøg i en af vores restauranter.

Du kan bestille catering fra os i København og Storkøbenhavn.

Vi vil hjertens gerne hjælpe med at gøre dit arrangement lidt mere overskueligt. Tage os af det praktiske, så du kan have fuld fokus på dine gæster.

 Ved at bestille catering fra GORMs sikres du lækker mad til en pris der er til at betale – og en ganske gennemsigtig en af slagsen. Prisen er den du ser. Ingen tillæg eller lignende til din catering. 

Vi står altid klar til at hjælpe – lige meget hvilken begivenhed, du mangler mad til. Med vores 40 fods container ned til de små romantiske Morsø ovne, mener vi faktisk at vi kan dække de fleste behov.

Har du spørgsmål eller specielle krav, er du mere end velkommen til at kontakte os ved at trykke på ‘send forespørgsel’.  

Catering med fokus på passion, kvalitet & kærlighed

I Gorm’s tilbyder vi alt til dit selskab, uanset om du arrangerer forretningsmiddag, fødselsdag, konfirmation, bryllup eller noget fuldstændig andet.

Vi kan reservere til private selskaber i alle vores GORMs restauranter, og er I mange, kan vi også reservere hele restauranten.

Og så kommer vi naturligvis også meget gerne på besøg hjemme hos jer med det setup der passer jer bedst. Det kan eksempelvis være med vores mobile pizzaovne, simpelt setup med DIY pizzakits, klassisk catering eller med vores 40 fods container til det store event eller firma arrangement – du kender måske vores store gule “pizzamonster” fra Roskilde Festival.

Til de lidt mere intime arrangementer, hvor man gerne vil holde sig lidt for sig selv, kan vi bl.a. i GORMs  Magstræde og GORMs  Nyhavn tilbyde en eksklusiv oplevelse i vores Private Dining Rooms med plads til max. 12 personer.

Fælles for alle løsninger er, at vi vægter passion, kvalitet og kærlighed til maden højere end noget andet. Og ønsket om at dit arrangement bliver en succes.

10% rabat på takeaway?

Download vores app nu, og få 10% rabat på takeaway - altid!