Firmaarrangement i København - pizzaskole med Gorm’s

Når de ansatte i din virksomhed skal samles til et firmaarrangement, en eventdag eller til teambuilding, kan det være svært at finde på en passende aktivitet, der kan imødekomme de kræsne medarbejdere.

Vi foreslår derfor en kombination af Gorm’s pizzaskole og efterfølgende middag i vores private dining omgivelser på enten Nyhavn eller i Magstræde i København. I kan naturligvis også blot vælge én af delene, hvis det passer jer bedst. 

Vores erfaring er, at pizzaskole er et underholdende program for dagen, som kan ryste medarbejderne sammen, hvorfor det er et oplagt firmaarrangement. Vi garanterer, at det ikke bliver kedeligt, og samtidig får I lov at være kreative og smage jeres egne pizzaer.

Der er både mulighed for, at I kan deltage online og stå i egne køkkener, men I kan også prøve kræfter med pizza kreationer i vores restauranter. Der er selvfølgelig mulig for at blive klogere og stille en masse spørgsmål undervejs. 

Kontaktinfo:

Private dining i København

Hvis jeres firmaarrangement skal afholdes om aftenen, og I ønsker en lidt mere afslappet setting, tilbyder vi de hyggeligste, mest intime omgivelser til private dining – kun for jeres virksomhed i København.

Vi lægger gerne rammerne til jeres firmaarrangement i København i enten Nyhavn eller Magstræde, hvor I tildeles et uforstyrret, skønt lokale med plads til jer alle. Private dining er et koncept, hvor I gennem hele aftenen betjenes af jeres egen tjener, og hvor der er fastlagt en lækker menu, som I kan nyde i selskab med hinanden.

Book dit bord hos os​

Vi håber, at du er blevet inspireret, og at du har lyst til at komme forbi vores restaurant til en sprød og velsmagende pizza eller en omgang antipasti.

Book dit bord allerede nu, og så gør vi vores til, at du får den bedste aften i smukke og stemningsfulde lokaler. Vi glæder os til at se dig. Og det er ikke noget, vi bare siger. 

Tag eventuelt også et kig på vores Private Dining, hvis du ønsker et privat lokale i uforstyrrede rammer.

Firmafest i København

Hvis du gerne vil holde en uhøjtidelig middag, et oplæg, foredrag eller måske en større fest for dine medarbejdere, så har vi, hos Gorm’s, også mulighed for at lægge lokaler til det.

I Ørestad i København har vi nemlig en restaurant, der er opdelt i tre niveauer, som gør det muligt at holde et unikt firmaarrangement for dine ansatte. Der er plads til både små og store selskaber, og derfor kan du både arrangere et foredrag eller en større fest, hvis det er tid til at ryste medarbejderne sammen på en humørfyldt måde. 

Hvad end I skal arrangere en sommerfest eller en julefrokost, så ring eller skriv til os, så står vi klar til at hjælpe og lægge lokaler til jeres næste firmaarrangement.

Book bord...

Se menukort for...

Bestil take away hos...

lad os være pennevenner

vi lover ikke at skrive for meget, og kun om alt det sjove

GORMS ER LUKKET.

Vi har lukket dørene til vores restauranter og pizzabarer. Døre til et livsprojekt. Til en familie og en holdånd, som lever og ånder for at skabe gode oplevelser.

Vi har oplevet både op- og nedture, bygget venskaber og skabt arbejdspladser gennem snart 15 år. Men de seneste tre år har været nogle af de mest udfordrende og hårdeste i vores tid i branchen, og kulminerer nu da selskabet bag GORMS er gået konkurs.

Vi står tilbage med dyb ydmyghed og taknemmelighed overfor alle jer, som har bidraget og støttet os igennem årene.

TAK for hvert et besøg. Hver en støtte og tillid gennem tiden.

Kærlig hilsen
Gorms-familien.

Læs den fulde historie her

Har du konkrete spørgsmål, kan du skrive til info@wearegorms.dk (her modtages en mail om kontakt til kurator)