0
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven

Glutenfri pizza - Velsmagende, hjemmelavet sprød pizzadej

I vores øjne skal man ikke gå glip af en god pizzaoplevelse, fordi man har glutenallergi. Af den simple årsag har vi naturligvis også sørget for, at man kan få glutenfri pizza i alle vores restauranter og pizzabarer. 

Vores italiensk inspireret glutenfri pizza er lavet med de samme nøje udvalgte og møglækre råvarer som vores øvrige pizzaer, så du kan sætte tænderne i en sprød og lækker pizza med ro i sindet, selvom du har glutenallergi.

Vores største ønske er at sprede vores enorme kærlighed til den italienske favorit til så mange mennesker som muligt – også dem som har glutenallergi, derfor er Gorm’s (stadigvæk) stedet, hvis man har lyst til en glutenfri pizza.

Vi kæler for smagsnuancerne og råvarerne sidder lige i krydset med smagfulde cherrytomater, frisk øko mozzarella, spicy italiensk “Ventricina” chili-paprika pølse, 16 måneders modnet parmaskinke og mange andre lækre sager.

Åbningstider:

Kontaktinfo:

Godt at vide om vores glutenfri pizza og pizzadej

Vores glutenfri pizzabund er forbagt og helt fri for gluten fra naturens side. Denne pizzadej er blandt andet lavet på meltyper som rismel, hirsemel og hørfrø mel, hvilket gør os til et oplagt sted at sætte tænderne i en smagfuld og glutenfri version – af sprød karakter.  

Vores glutenfri pizza håndteres i et glutenholdigt miljø og bages blandt andet i samme ovn, som vores øvrige glutenholdige pizzaer. Der vil derfor være en lille chance for krydskontaminering, men vi gør vores bedste for at minimere risikoen ved at håndtere denne type pizzabunde ansvarligt. 

En pizzabund til egen kreation

Derudover kan en glutenfri sprød pizzabund, som vores, også købes separat i vores restauranter og pizzabarer, så du kan være ”pizza maestro” i eget hjem, hvor personlige favorit-toppings kan tilføjes efter ønske. Og vi ved alle, at en god pizzabund er hemmeligheden bag en vellykket pizza. 

Du kan altid forhøre dig om dette i vores restauranter eller pizzabarer, hvor vi altid er klar på at hjælpe dig videre.

Læs også: spisesteder Amager, spisesteder Vesterbro og spisesteder Indre By.

Vi spreder pizzalove i Magstræde, Nyhavn, Ørestad, Kolding, Horsens, Roskilde og Århus. Book bord allerede i dag og gå på opdagelse i vores sortiment af glutenfri pizzaer, som læner sig tæt på af de samme principper, som vores ikoniske tynde, sprød pizza er lavet på. Læs desuden hvordan Mydinners anmelder Gorms som et af de bedste pizza-steder i København.

Den eneste forskel er vores pizzabund og pizzadej, som vi har skiftet ud med en glutenfri pizzabund. Hvis vi selv skal sige det (og det skal vi jo), synes vi resultatet er blevet rigtig godt. Vi håber, du vil komme forbi og smage vores pizza. 

Vi glæder os til at se dig og vil glæde os til at give dig en god glutenfri pizzaoplevelse, som du sjældent vil glemme.  

Du er der næsten...

10% rabat på takeaway?

Download vores app nu, og få 10% rabat på takeaway - altid!