Gorm's & Friends

Hos Gorm’s dyrker vi de sociale såvel som de profesionelle relationer.
Og vi elsker at lære fra dem som kan det der ekstra

Gorm's & Friends

Mikkeller | Troldgaarden | Strangas | Grambogaard | Distinto Vine

Mikkeller er først og fremmest øl. Fremviser alle mulige stilarter og ingredienser, dette er et univers, hvis uendelige muligheder inkluderer humle, malt, ældning af tønder, spontan gæring, kaffe, passionsfrugt, kirsebær, chili, yuzu, chokolade og mere. Men det stopper ikke der. Mikkeller driver også barer og restauranter over hele verden, er vært for en internationalt kendt ølfestival og har en verdensomspændende klub med 250 afdelinger i 37 forskellige lande. Sidst men ikke mindst engagerer Mikkeller sig i et utal af sjove projekter og samarbejde med talentfulde, innovative mennesker fra gastronomiens og kulturens vidunderlige verdener.

Samarbejdet giver Gorm’s en af verdens bedste øl og en samarbejdspartner udover det sædvanlige

Konditor Nikolas Strangas håndværk og udvikler moderne, innovative, luksuriøse kager med fokus på enestående oplevelser – giver smag en ny dimension. I løbet af de sidste 20 år har han arbejdet fra 5-stjernede hoteller til Michelin-stjernede restauranter og vundet priser inden for sit felt.

Samarbejdet giver Gorm’s en fantastisk indsigt i dessertens forunderligere verden

Distinto er stiftet i 2002. De gik i luften med udgangspunkt i en glødende kærlighed til italiensk kultur og livsstil, og i særdeleshed passionen for italienske vine og gastronomi. Siden er de gået fra 100% italiensk fokus til et mere alsidigt repertoire. De elsker al god vin, og vi har svært ved at begrænse sig, men deres speciale er fortsat Italien, og de gør en dyd ud af at være blandt de allerbedste på vores felt.

Distinto er ikke kun en vinleverandør: De er sparringspartnere, videns- og oplevelsesformidlere, og de ser det som deres fornemmeste opgave at bringe vores gæsterer tættere på de store vinoplevelser.

Samarbejdet har eksisteret så lang tid Gorm’s har eksisteret. Vi ville ikke være foruden

Birgitte og Leon købte Troldgaarden i 2006. Omsorg for dyr, mennesker og naturen har altid fyldt meget i deres liv, og det var den interesse, der gav dem lysten til at flytte på landet og drive et mindre økologisk landbrug. I første omgang var idéen at blive selvforsynende med økologisk kød og grøntsager.

Philip droppede i sommeren 2010 et markedsføringsstudie til fordel for landmandsuddannelsen. Interessen og den udviklede skepsis overfor det etablerede landbrug, provokerede dem og gav dem lysten i at producere mad med 100% gennemsigtighed og masser af nytænkning.

Troldgaarden er et økologisk landbrug og er Danmarks største producent af sortbroget dansk landrace gris. En griserace, hvis aner går langt tilbage og som, smagsmæssigt, kan sammenlignes med den spanske sortfodsgris. De sortbrogede grise vokser sig langsomt store. Det betyder, at de har tid til at udvikle et naturligt forhold mellem fedt og muskler.

Og det kan smages!

Samarbejdet giver Gorm’s sparring fra en af landets mest hjertelige landmænd og noget af det bedste svinekød vi kunne ønske os.

Dyrevelfærd er hjertet i Grambogård. At tage dyrenes trivsel alvorligt giver glade dyr, og glade dyr giver velsmagende kvalitetskød. Grundlæggende handler det om respekt. Respekten for dyrene, for håndværket og i sidste ende for modtageren. Kød fra Grambogård skal altid skabe de bedste forudsætninger for at servere spiseoplevelser i særklasse, som løfter retten til også at være en holdning til dyrevelfærd.

I Grambogård har vi en mission om at levere en kvalitet, der er så god, at den kan blive til spiseoplevelser i særklasse. Vi går hele vejen for at sikre kvaliteten i alle vores handlinger, og det er med stolthed, at vi sender kødet ud af slagteriet og ind i køkkenerne.

Samarbejdet giver Gorm’s en sikkerhed for høj kvalitet og fokus på dyrevelfærd. Og en påmindelse om at dyrevelfærd er essentielt.

Agrain® er dansk producerede hverdagsprodukter lavet på mask. Mask er de maltede og mæskede korn, der er brugt til at brygge øl og whisky på.​ Når bryggeriet har trukket sukkerstofferne ud af bygkornene for at gære øllet, har de ikke mere at bruge kornene til. Her overtager Agrain masken. ​Agrain® samarbejder med danske økologiske mikrobryggerier, om at opsamle deres overskydende mask.

Rå mask har en kort holdbarhed. Det er derfor vigtigt, at vi er på pletten og hurtigt får omsat den rå mask som vi modtager. Dette gør vi gennem forarbejdningen til mask. Den rå mask har en konsistens som en grødagtig masse. Vi forarbejder den rå mask til mel lavet af 100% mask. Vores proces er meget nænsom, og i sammenligning med almindeligt dansk produceret økologisk hvedemel udslippes 36% mindre CO2.

Hele produktionen foregår manuelt af vores dygtige medarbejdere Mads, Mustafe og Janusz, da håndværk og kvalitet er parametre som vi vægter højt!

Samarbejdet giver Gorm’s det skønneste bæredygtige maskmel til vores fuldkornspizzaer.

Kvalitet

Vi bruger kun de bedste råvarer, uanset om de er hentet hjem fra de bedste producenter og oprindelsessteder i Europa, eller de kommer fra vores egen danske baghave. Bunden bliver fortsat lavet med Gorm Wiswehs oprindelige surdej fra 2008.

Det betyder, at du kan forvente pizza i verdensklasse af råvarer, som er nøje udvalgt. Ægte, frisk mozzarella fremfor strimmelost. En Margherita med bøffelmozzarella. En tynd og sprød bund på koldhævet surdej. Hjemmelavet tomatsauce. Og kun de bedste toppings, hvor vi er inspirerede af både italienske og danske traditioner.

Passion

Hos Gorm’s brænder vi for at skabe en uformel og uprætentiøs spiseoplevelse med nærværende service og lækker mad af gode råvarer, uanset om du møder os i en af vores pizzabarer, i en af vores restauranter, på en festival eller til et event.

Vi gør vores bedste for dig, og har formen der passer, uanset om du er til en hurtig bid, en hyggelig date eller en stor family style-middag.

Vi gør os umage hver dag for at skabe den bedste oplevelse for dig som gæst – og vi er glade, når vi har glade gæster.

Vi er ren kærlighed til vores mad og vores gæster. Og det er vi stolte af.

Økologi

Vi arbejder hen imod økologisk certificering i alle vores køkkener. Vores pizzahåndværk bygger på vores kompromisløse grundprincipper:

48-timers koldhævet økologisk dej, lavet på den oprindelige surdej fra 2008. Hver eneste dej har været en uge undervejs; fra surdej over moderdej til den færdige dej.

Slowcooked økologisk tomatsauce af solmodne italienske tomater.

Frisk økologisk mozzarella. 

Dertil toppings af håndplukkede råvarer fra lokale leverandører og samarbejdspartnere, som Troldgaarden i Hovedgård – kendt for charcuteri af sortbroget dansk landracegris.

samarbejde

Vi har stor respekt for passionerede ildsjæle. Uanset om de laver ost, sliber knive eller kører budcykel. Derfor samarbejder vi med de bedste. 

Vi vil ikke bruge vores energi på at gøre ting, blot fordi vi altid har gjort det sådan.

Vi nægter at acceptere, at en kæde skal være kedelig. Hver restaurant er en del af familien, men det unikke ved hver Gorm’s giver den enkelte restaurant et unikt præg med lokal personlighed.

Vi tager ikke beslutninger og skaber nemmere processer, alene fordi de gør livet nemmere, hvis de samtidig kompromitterer vores produkt eller den oplevelse, vi ønsker at skabe.

Vi elsker at lave nye samarbejder med de bedste, mest passionerede, nørdede og twistede personligheder, som kan bidrage til en aktualitet og udfordrer vores tankegang.

Pizzaen er vores hjørnesten og vores legeplads. Vi elsker at udforske nye råvarer, foodtrends og tankegang – så længe smagen er nøgleordet

Uden vores samarbejder, ville Gorm’s ikke have været hvor vi er nu.

Vi hylder vores dygtige kolleger og partnere hver dag.