0
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven

Indbydende restaurant i Århus - Pizza og italienske serveringer med touch af det danske

På den pulserende Jægergårdsgade i Århus ligger vores restaurant og spisested placeret i epicentret for den blomstrende madscene i Århus blandt en masse livlige restauranter.

Vi er en restaurant på Jægergårdsgade, som omfavner det italienske køkken og nordisk håndværk, når vi byder ind til en restaurantoplevelse, hvor en aften med italienske specialiteter, byens bedste pizza, Gorm’s klassikere og en livlig atmosfære venter.

Åbningstider:

Kontaktinfo:

Menu i højeste kvalitet med håndplukkede vine

På vores spisested i Århus serverer vi antipasti, vores berømte tynde, sprøde og økologiske surdejs pizza, pasta, hovedretter, desserter, hjemmelavede lemonader, iskolde kvalitetsøl fra Mikkeller og naturligvis autentisk og betagende vin fra Italien.

Disse håndplukkede vine finder du på vores omfattende vinkort, hvor du finder druer, der matcher helt exceptionelt med vores retter, og du kan altid spørge os, hvilken vin der går godt til det valgte måltid.

Kig ind forbi vores spisested i Århus, og oplev de uformelle rammer og den lækre sprøde pizza og mange andre italiensk/nordiske retter. Dig og dine gæster kan komme ind og prøve vores Social Dining menu – eller sammensætte jeres helt egen menu. På den måde får I lige de Gorm’s favoritter på tallerkenen, som I kunne tænke jer.

Det sociale nærvær i højsædet

Vores menuer er skabt med det formål at tilgodese det sociale i at spise sammen med dem, man holder af, fordi i vores livlige restaurant ønsker vi, at maden skal være med til at sætte rammerne for nærvær og gode samtaler. 

Vores restaurant på Jægergårdsgade i Århus er derfor det perfekte spisested til jer, der er ude efter velsmagende mad og masser af god vin i uhøjtidelige omgivelser. Hos Gorm’s er der plads til alle.

Vi elsker det familiære og sociale og derfor er unge som gamle velkomne i en italiensk restaurant med et nordisk twist som vores. På menuen finder du derfor også velsmagende retter, som både fornøjer børn såvel som voksne.

Uanset om du kigger forbi til frokost eller til middag senere på aftenen, er der plads til højlydte grin, god stemning og atmosfære, hvor alle kan være med.

Book dit bord hos os​

Vi håber, at du er blevet inspireret, og at du har lyst til at komme forbi vores restaurant til en sprød og velsmagende pizza eller en omgang antipasti.

Book dit bord allerede nu, og så gør vi vores til, at du får den bedste aften i smukke og stemningsfulde lokaler. Vi glæder os til at se dig. Og det er ikke noget, vi bare siger. 

Tag eventuelt også et kig på vores Private Dining, hvis du ønsker et privat lokale i uforstyrrede rammer.

Et spisested i Århus med den perfekte take away

Skal du have pizza to-go i Århus? Så bestil din pizza i Århus hos os, så tør vi godt allerede nu love, at du ikke bliver skuffet, når vores varme og sprøde pizzaer med de bedste råvarer og smagsnuancer i verdensklasse bliver leveret lige til døren. Vores venner fra Agrainproducts leverer det bedste maskmel til vores fuldkornspizza, så du får den bedste oplevelse.

Du kan nemlig udover at opleve den i vores restaurant også afhente din pizza på Jægergårdsgade og tage den med hjem. Så er du dækket helt ind til sulten, når den melder sig, hvad enten det er på farten eller hjemme i de vante rammer, så klarer vores pizzaer den uanset hvad.

Ellers er du velkommen til at tjekke resten af vores take away muligheder og menu ud. Vi er sikre på, at der er noget, der falder i din smag.

I vores restaurant på Jægergårdsgade i Århus har vi en ægte passion for at give vores gæster den bedste service og oplevelse med Gorm’s – uagtet om I besøger os i vores restaurant på Jægergårdsgade eller i forbindelse med take away i Århus – Vi ser frem til at skabe en fornøjelig oplevelse for jer.

Vi glæder os til at se dig!

Du er der næsten...

10% rabat på takeaway?

Download vores app nu, og få 10% rabat på takeaway - altid!