Gorm’s Kolding - Hyggelig italiensk restaurant

På hyggelige Akseltorv i Kolding finder du vores restaurant. Gorm’s er et italiensk spisested, der værner om lækker pizza og andre specialiteter af højeste kvalitet.

Gorm’s er et spisested med stor kærlighed for italiensk mad. Vi har sammensat og udviklet de lækreste italienske retter, herunder både pizza, pasta, kød, fisk og andre specialiteter.

Vores mange retter er sammensat af delikate råvarer af højeste kvalitet, som er nøje udvalgt til at skabe den bedste velsmag.

Hos restaurant Gorm’s kan du blandt andet prøve vores populære pizza med italiensk velsmag. Vores pizza er lavet på en tynd bund af surdej, der gør den knasende sprød, fyldt med smag og delikat. Det perfekte sammenspil mellem en tynd, knasende bund, en krydret og velsmagende tomatsovs toppet med de bedste udvalgte råvarer.

Mange italienske specialiteter

Gorm’s i Kolding er et spisested, der værner om god kvalitet. Når du og dit selskab besøger vores restaurant på Akseltorv, kan I vælge mellem vores mange hovedretter, herunder både pizza, pasta, fisk og kød.

Med vores store kærlighed for italiensk mad har vi sammensat delikate menuer, som alle er lavet med øje for høj kvalitet og velsmag. På vores restaurant finder du både lækre forretter, desserter, snacks og sides. Prøv vores populære og ekstra sprøde polentafritter, som er lavet på majsmel og serveres med trøffelmayo og parmesan. Disse går især godt som side dish til vores pizza og andre hovedretter.

Fælles for retterne er, at de alle er sammensat af nøje udvalgte råvarer, der skaber den bedste smag. Med vores store passion for det delikate vil du hos Gorm’s i Kolding opnå en hyggelig madoplevelse med retter af højeste kvalitet og velsmag.

Mere nærvær hos Gorm’s i Kolding

På vores restaurant i Kolding vil du og dit selskab blive mødt af store smil og gæstfrihed. Vi ønsker at skabe nærvær og hygge omkring dig og dit selskab, og hos os er der altid plads til latter og grin under middagen. Vi danner rammerne for en afslappende middag i uhøjtidelige omgivelser, hvor der er fokus på samvær og god stemning.

Til at hjælpe den gode stemning på vej har vi indrettet vores restaurant i den bedste italienske stil med en autentisk og uhøjtidelig stemning.

Vi er et spisested for hele familien, som har til formål at tilgodese det sociale ved at spise sammen med dem, man elsker. Vores spisested og mange retter egner sig både til børn og voksne, og der findes pizza og specialiteter for enhver smag.

gorms i Kolding serverer god mad

Sammensæt din egen menu

Når du og dit selskab besøger vores spisested i Kolding, har I mulighed for at sammensætte jeres egen menu. Vælg enten 2 retter til 265,- eller 3 retter til 325,-. Du kan frit vælge mellem vores mange forretter, pizza og andre hovedretter samt desserter, som alle er udviklet med fokus på høj kvalitet og italiensk velsmag.

Fuldend din oplevelse ved at vælge den rigtige drikkelse. Hos Gorm’s i Kolding kan du blandt andet finde vores prestigefyldte vinmenu, hvor vi har udvalgt og håndplukket vine tilpasset vores italienske retter.

Hos Gorm’s serverer vi også lækre drinks, bobler og øl, som passer til enhver smag og italiensk ret.

Vi ses på restaurant Gorm’s i Kolding

Vi elsker, når vores mad er samlingspunktet for en hyggelig italiensk middag, hvor der er fokus på nærvær og god stemning. Vi vil gøre alt for, at dig og dit selskab får den bedste oplevelse, når I besøger vores spisested.

Vi glæder os til at byde dig og dit selskab velkommen i vores hyggelige restaurant på Akseltorv i Kolding.

Åbningstider:

Kontaktinfo: