Italiensk restaurant – Pizza og mere hos Gorm’s i Roskilde

På den hyggelige Skomagergade nr. 40 i hjertet af Roskilde ligger vores italienske restaurant, der serverer den skønneste pizza.

Vi er et spisested med pizza, pasta og lækre italienske antipasti, som værner om gode råvarer og velsmag. Gorm’s byder dig og dit selskab på en uhøjtidelig madoplevelse, baseret på italienske smage og råvarer, i hyggelige omgivelser.

Gorm’s Roskilde - italiensk madglæde

Med vores store kærlighed for italiensk mad, har vi udviklet et spisested i Roskilde med italienske retter, herunder både pizza og pasta, sammensat af de bedste råvarer.

Vores populære pizzaer er udviklet med passion for det delikate og velsmagende, og vi har udvalgt de bedste råvarer til formålet. Pizzaerne er lavet på en tynd bund af surdej, der gør den knasende sprød og delikat.

Vi har udviklet en italiensk pizza til enhver smag. Fælles for dem alle er, at du vil opleve kvalitet ud over det sædvanlige; et samspil mellem vores tynde, sprøde bunde, en krydret og velsmagende tomatsovs toppet med de bedste udvalgte råvarer.

Meget mere end pizza

Gorm’s Roskilde er et spisested, der serverer meget mere end pizza. Med vores store kærlighed for italiensk mad, har vi sammensat de lækreste menuer med øje for velsmag og gode råvarer.

Du kan blandt andet prøve vores antipasti, snacks og sides eller vælge blandt vores mange hovedretter. Ved at sammensætte en menu af både antipasti og pizza, får du smagt på flere af de gode italienske smage. Fælles for dem alle er, at de er lavet med en stor kærlighed for italiensk mad og delikate råvarer.

Hos Gorm’s i Roskilde kan du blandt andet prøve vores populære og ekstra sprøde polentafritter, som er lavet på majsmel og serveres med trøffelmayo og parmesan. Polentafritter kan også anbefales som en god side dish til din pizza.

Et italiensk spisested i Roskilde

Vi har udviklet et italiensk spisested for hele familien, som har til formål at tilgodese det sociale ved at spise sammen med dem, man elsker. Dette kan både være over en velsmagende omgang pasta eller en sprød pizza af friske ingredienser.

Hos Gorm’s i Roskilde vil du og dit selskab blive mødt med store smil og gæstfrihed, og vi vil gøre vores bedste for, at I får den bedste oplevelse, når I besøger vores restaurant. Desuden har vi udviklet et spisested, som både egner sig til børn og voksne. På vores menukort kan du også finde italiensk pizza, der egner sig til børn. Vores venner fra Agrainproducts leverer maskmel til vores lækre fuldkornspizza.

Til at hjælpe den gode oplevelse på vej, har vi indrettet restauranten på bedste italienske vis med en autentisk og uhøjtidelig stemning. Vi ønsker at skabe nærvær omkring dig og dit selskab. I vores restaurant i Roskilde er der altid plads til at grine højlydt omkring bordet over en pizza.

Vi ønsker, at I får den bedste oplevelse, når I besøger vores restaurant i Roskilde. Derfor kan du altid ringe til os, hvis du har spørgsmål eller behov i forbindelse med jeres besøg; hvad end det er flag på bordet, en højstol eller et ønske om at sidde et roligt sted.

Book dit bord hos os​

Vi håber, at du er blevet inspireret, og at du har lyst til at komme forbi vores restaurant til en sprød og velsmagende pizza eller en omgang antipasti.

Book dit bord allerede nu, og så gør vi vores til, at du får den bedste aften i smukke og stemningsfulde lokaler. Vi glæder os til at se dig. Og det er ikke noget, vi bare siger. 

Tag eventuelt også et kig på vores Private Dining, hvis du ønsker et privat lokale i uforstyrrede rammer.

Udforsk vores autentiske vinmenu

I vores restaurant i Roskilde finder du vores omfattende vinmenu. Vi har udvalgt håndplukkede og autentiske vine fra små håndværksproducenter, som er nøje tilpasset vores italienske retter, pizza og snacks.

Italien har en helt speciel plads i vores hjerter, og det er selvfølgelig også herfra, at vi henter meget af vores inspiration til vinmenuen. Selvom vores kærlig for det italienske er stor, kan du selvfølgelig også finde enestående vine fra øvrige europæiske lande, og vi står klar til at vejlede dig, hvis du er i tvivl. 

Vi tilbyder også take away i Roskilde.

Et spisested med fokus på nærvær

Når du og dit selskab besøger vores restaurant Gorm’s i Roskilde, vil I blive mødt af en gæstfri og hyggelig atmosfære. Vi har dannet rammerne for et italiensk spisested, der har til formål at fremme vigtigheden i de gode samtaler under middagen, og hos os behøver I ikke at holde de høje grin tilbage. 

 

Tag dit selskab under armen og besøg vores autentiske restaurant, hvor vi værner om en uhøjtidelig og hyggelig atmosfære, hvor der altid er plads til latter og højt humør. 

Vi glæder os til at byde jer velkomne på restaurant Gorm’s i Roskilde.

Åbningstider:

Kontaktinfo: