JULESELSKABER
JUL HOS BJØRN & DELFINO
Christian Langes Plads 3, 2450 København
Vores julemenu er sammensat med kærlighed til sæsonens bedste råvarer og de klassiske juletraditioner. Fra delikate, krydrede forretter til hovedretter fyldt med vinterens smage og julens duftnoter, tilbyder vi en moderne fortolkning af julens gastronomi.
Vi glæder os til at skabe en aften med gode stunder, julesange i baggrunden og stearinlys på bordene. Hos Bjørn & Delfino er juleselskaber noget helt særligt. Vi glæder os til at byde dig velkommen til årets mest magiske aften i Sydhavns smukke rammer.
Hello@bjoernogdelfino.dk
BJØRN & DELFINO JULEMENU
6 retters julemenu
KONTAKT
& BOOK
Christian Langes Plads 3, 2450 København SV
Tlf. 60 40 12 16
Restaurantchef Sebastian Randrup
Sebastian@bjoernogdelfino.dk
JUL HOS NYHAVN 14
Nyhavn 14, 1051 København K
På den stemningsfulde skyggeside af Nyhavn, med udsigt til de smukt oplyste, farverige facader, inviterer Gorm Wisweh og hans team dig indenfor til en helt særlig, italiensk juleoplevelse.
Hos Nyhavn 14 mærker du straks den varme julestemning og hygge, der fylder lokalet. Her mødes kultur og autenticitet med julelys og dekorationer, mens vi serverer smagfulde antipasti, confiteret and – og som stjernen på træet, en lille julefortolkning af creme bruléen. Alt sammen serveret i en afslappet atmosfære, der inviterer til samvær og gode oplevelser.
Vores mad er skabt med kærlighed til håndværket og en nordisk forkærlighed for råvarer i højeste kvalitet. Alt er tilberedt med en særlig omtanke for både miljøet og smagen, hvilket har sikret os Det Økologiske Spisemærke i bronze.
Lad os skabe julemagi og varme om (jule)hjertet hos Nyhavn 14.
NYHAVN 14 JULEMENUER
3 retters julemenu
Forret
Koldrøget laks fra Troels ved Nexø gamle røgeri, fennikel, citrus og peberodsmayo
Surdejsfocaccia, kærnemælksmør og tapenade
Hovedret
Confiteret and, selleripuré, rosmarin kartofler, persille, skalotter og granatæble
Dessert
Creme brulée med kirsebær
325/person
5 retters julemenu
Forretter
Koldrøget laks fra Troels ved Nexø gamle røgeri, fennikel, citrus og peberodsmayo
Stracciatella, rødbede, pimentcreme, estragon og taggiasca olivenolie
Arancini cacio é pepe, dehydreret æggeblomme og rosapebermayo
Surdejsfocaccia, kærnemælksmør og tapenade
Hovedret
Confiteret and, selleripuré, rosmarin kartofler, persille, skalotter og granatæble
Dessert
Creme brulée med kirsebær
450/person
KAPACITET
Stort lokale: op til 55 gæster Lille lokale: op til 25 gæster Nyhavn 14.5 (Private Dining): op til 14 gæster
KONTAKT
& BOOK
Nyhavn 14, 1051 København K
Tlf. 60 40 12 02
Restaurantchef Emil Damsgaard
Emil@wearegorms.dk
JUL HOS MAGSTRÆDE 16
Magstræde 16, 1204 København K
I hjertet af København på en af de ældste og mest charmerende gader, i et skævt og hyggeligt bindingsværkshus, byder vi dig varmt velkommen hos Magstræde 16 til en juleoplevelse ud over det sædvanlige.
Hos Magstræde 16 har vi sammensat en julemenu, der hylder både danske og italienske juletraditioner. Fra smagfulde forretter med skandinaviske råvarer til hovedretter fyldt med varme og krydderier – hver bid fører dig dybere ind i julens magiske univers. Vores kokke har kælet for detaljerne og kombineret den traditionelle julehygge med moderne smage og teknikker.
Når du træder ind hos os, vil du straks mærke den varme atmosfære, som juleselskaber ligger op til – en aften fyldt med smag, stemning og samvær!
MAGSTRÆDE 16 JULEMENUER
3 retters julemenu
Ved ankomst
Mandler & oliven
Starters
Rimmet og lynbagt færøsk laks, rygeostcreme, fennikel, syltede rødløg og croutoner
Surdejsfocaccia, kærnemælksmør og tapenade
Hovedret
Græskarrisotto med sprød confiteret gris, salvie og valnødder
Dessert
Panna cotta med kirsebær og ristede mandler
325/person
“Del juleglæden”-menu
Ved ankomst
Mandler & oliven
1. servering
Surdejsfocaccia, kærnemælksmør og tapenade
Rimmet og lynbagt færøsk laks, rygeostcreme, fennikel, syltede rødløg og croutoner
Stracciatella, artiskokcreme, jordskokker og frisk basilikum
Carpaccio på okse, parmasan-mayo og olivenolie
2. servering
Sprængt andebryst med sprødt skind, knoldselleripuré, rucola og granatæble
Arancini, rødbede, dansk øko “comté fra Them mejeri og chilimayo
Sæsonens pizza til deling om bordet:
Gourmetpizza lavet af dej udviklet af Bernardo og Gorm med mel fra de ypperste producenter i Italien, fermenteret i 72 timer, tilsat vores nordiske baghave
(+ Dessert
Dessert kan tilføjes til menuen – skriv det blot i din forespørgsel. 50/person)
450/person