JUL MED GORMs - UDE & HJEMME

… hvis du ikke er til sild og den klassiske udgave af julefrokosten, så har vi din ryg! 

Er du til intime rammer og omgivelser, hvor god mad, god vin og godt selskab kan nydes, så står vi klar til at tage imod dig eller levere maden hjem til dig.  

Julefrokosten hos GORMs kan nydes i København og i smilets by, Aarhus – eller hjemme hos dig selv.

Tid til hygge og samvær i omgivelser, der giver mening – uanset om I er 2 eller 200 gæster.

Vi har tænkt på det hele, så du trygt kan holde julefrokost sammen med dine nærmeste; familien, vennerne eller kollegaerne.

Læs mere og book bord/bestil nedenfor.

Julefrokost hos os

Nyhavn, Magstræde 16 & M18

Velkommen til en uforglemmelig oplevelse hos vores restauranter beliggende på tre unikke adresser: Nyhavn 14, Magstræde 16 og vores eksklusive Private Dining restaurant, M18. Vores dedikerede hold står klar til at skabe en uforglemmelig atmosfære for din næste begivenhed.

Uanset om det er en intimitetsladede fest på Nyhavn med den pulserende energi fra havnen, en historisk kulisse på Magstræde eller en eksklusiv privat sammenkomst på M18, så har vi den perfekte ramme til enhver lejlighed.

Vores dygtige kokke har sammensat en julefrokostmenu, der vil forføre dine smagsløg og skabe en kulinarisk rejse i hjertet af København. 

Her på siden kan du udforske vores menu og spændende muligheder. Uanset om det er en romantisk middag for to, en festlig sammenkomst med vennerne eller en stor gruppeevent, så står vi klar til at skræddersy den perfekte oplevelse for dig.

Glæd dig til at blive forkælet i vores smukke omgivelser og lad os sammen skabe uforglemmelige øjeblikke. Kontakt os i dag for at reservere din plads, og lad os tage hånd om alle detaljer, så du kan fokusere på at nyde selskabet og det fantastiske selskab.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til vores Nyhavn 14, Magstræde 16 eller M18 restauranter, hvor kvalitet, service og oplevelse går hånd i hånd. Velbekomme!

MENUEN HOS DIG

Vi har gjort al forarbejdet til jeres perfekte julefrokost. Med udgangspunkt i gode råvarer, har vi skabt rammen om en lækker julemenu, som I nemt kan anrette derhjemme eller på arbejdspladsen.

Temaet for vores menu er klassisk jul med et ”Gormsifiseret/italiensk” twist. Servér den som en buffet eller anret den som en tallerkenanrettet menu (vejledning følger).

Har I ikke et køkken på kontoret, så kan vi tilbyde at tilberede det for jer fra en af vores Foodtrucks. Kontakt os på 70 88 76 98 eller skriv til event@wearegorms.dk

PRIVAT, FIRMA,
STOR- eLLER LILLE GRUPPE?

I Ørestad er restauranten opbygget i 3 niveauer, og dermed oplagt til de små såvel som de store selskaber. 

Hvis du tænker firmajulefrokosten kan bruge en kærlig hånd, og du bare gerne vil nyde aftenen sammen med dit personale – så skal vi nok sørge for et brag af en aften.

I Aarhus og Magstræde har vi Private Dining, og du kan her nyde aftenen i fuldstændig fred og ro i en mere intim atmosfære. 

I Magstræde 18 har vi det perfekte lokale til dig, som ønsker en luksus julefrokost i hjemlige og overordentlig hyggelige omgivelser. Vi har plads til 12 gæster – med egen tjener og kok. Menuen kan sammensættes helt efter dit hoved. Ret fantastisk. 

Vi ser frem til at byde jer velkommen i København eller Aarhus

Hos os

Plads til store grin & masser af kærlighed

Hos GORMs har vi lidt svært ved at se os selv i øjnene, hvis rødkål, medister og sild rammer kortet. Ikke at vi ikke nyder det, meeen der er rum og tid til alt. 

Hos GORMs handler det om de glæden ved godt selskab, god mad og god vin. 

Send forespørgsel

10% rabat på takeaway?

Download vores app nu, og få 10% rabat på takeaway - altid!