Opskrifter fra Gorm's

til hver en lejlighed

Vælg din kategori

  • Alle
  • Brød
  • Burger
  • Dessert
  • Drikke
  • Efterår
  • Fastelavn
  • Fest
  • Fisk
  • Forår
  • Forret
  • Hovedret
  • Jul
  • Nytår
  • One Pot
  • Påske
  • Pasta
  • Pizza
  • Sandwich
  • Sauce
  • Snack
  • Sommer
  • Tilbehør
  • Vegetarisk
  • Vinter
Alle
  • Alle
  • Brød
  • Burger
  • Dessert
  • Drikke
  • Efterår
  • Fastelavn
  • Fest
  • Fisk
  • Forår
  • Forret
  • Hovedret
  • Jul
  • Nytår
  • One Pot
  • Påske
  • Pasta
  • Pizza
  • Sandwich
  • Sauce
  • Snack
  • Sommer
  • Tilbehør
  • Vegetarisk
  • Vinter

One Pot Pasta “Bollo”

Gorm Wiswehs ultimative kartoffelpizza

Stegt and med blåbær og appelsinsalat

And med blåbær og appelsinsalat

Bagt jomfruhummer med urtesmør og grillet citron

Gorm's Spaghetti Bolognese

Gorms Spaghetti Bolognese

Kalvefrikassé One Pot

Chorizo Risotto One Pot

Gorms hyldebærgløgg for voksne

Boeuf Bourguignon One Pot

Gorms æblegløgg

Hotwings of Love

Chili con Carne One Pot

Paprikagryden One Pot

Sandwich med Prosciutto Cotto

Pasta med chili og svampe

Pasta med chili og svampe

Spændende læsning

Seneste opskrifter

Få de seneste opskrifter og nyheder fra Gorm's

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ingen spam. Bare ren kærlighed i indbakken….

Find os på SoMe

MIT ITALIENSKE HJØRNE

Mit køkken står med det ene ben i Italien og det andet i Danmark. I de italienske retters enkelhed, kombineret med årstidens nordiske råvarer, udfolder mit gastronomiske frisind sig, et frisind som vi her til lands priser os selv meget for. 

Det enkle italienske køkkens charme tiltaler mig på samme måde som visse dele i det nye nordiske køkken. Jeg synes dog, at det hele går lidt over gevind, når der kommer for meget skum, aske, hø, opblater, røg og jord ind over. 

Det kan fungere rigtig godt som overraskelsesmoment og som formidler af smage og oplevelser. Men når alt kommer til alt, handler det om at smage tingene, som de er, hvilket på en måde også er grundlæggende for det traditionelle nordiske køkken.

Madlavning skal mødes med en smule omvendt jantelov. Man må gerne være stolt af det, man laver, og man må gerne tro, at man kan lave mad. Og frem for alt skal man ikke være bange for at gå nye veje. Ikke bare fordi, men fordi det er sådan, det nye opstår. Sådan har det altid været – også for mig. Maden skal mødes fordomsfrit og legende, men også eftertænksomt og med sans for berettigede traditioner. 

Man må gerne låne, lade sig inspirere og forsøge at efterligne, hvad tusinder andre har gjort før en selv, men også tilføre retterne noget personligt ved at kombinere og tilføje nye smage. Traditioner er dog vigtige og gode: Det fedeste i verden er at kunne lave den perfekte steak et frites, som i al sin enkelhed kun lykkes, når man kender de teknikker, der giver det stramt klassiske resultat, men dermed også åbner op for uendelige muligheder for at lege med og udvikle retten på en personlig måde.

Formålet er at inspirere, give tips og tricks ud fra nogle af mine yndlingsretter. Min måde at lave mad på er ikke nødvendigvis den „rigtige”. Mange af opskrifterne er uden mål og vægt, og det er ingen tilfældighed. Hvor meget salt, sukker, chili eller citronsaft, der skal tilsættes, er en smagssag. Jeg kan kun opfordre til, at man smager sig frem, mens man laver mad.

Jeg håber, at jeg med denne bog kan være med til at udvide din gastronomiske værkstøjskasse og gøre din leg i køkkenet friere, nemmere og sjovere.

Spring ud og lav mad med åbent sind!

Gorm's restauranter & Pizzabarer