NYTÅR I MAGSTRÆDE
Det er 10 år siden sidste gang vi holdt nytårsaften i Magstræde. Nu gør vi det igen!
Med en beliggenhed midt i det ældste København og blot få minutters gang fra fyrværkeriet på Rådhuspladsen, serverer vi en nytårsmenu, hvor mad og vin repræsenterer det allerbedste vi ved. Som altid i en uformel og hjertevarm stemning i Magstræde 16s rustikke rammer.
Gorm Wisweh og køkkenchef Bernardo Migliaccio har designet en eksklusiv nytårsmenu med et solidt afsæt i de lækre italienske traditioner. Vinene er udvalgt til retterne af sommelier Christian Madsen.
OBS. Kun 38 pladser. Ved forespørgsel: 10 pladser i Private Dining i vores hyggelige vinkælder, Magstræde 18.
7 RETTER & 7 VINE
Velkomst kl. 18
Snacks og bobler ved ankomst. Oliven, salte mandler, østers, arancini og trøffelmayo.
Vin: Franciacorta, Berlucchi
~
Torsk
Bacalau di monte carto, ørredrogn, karse og agurk. Klipfisk pisket med olivenolie, creme fraiche og citronskal.
Vin: Verdicchio dei Castelli di Jesi 2022, Bucci
~
Skaldyr
Carpaccio af rødrejer, blodappelsin, brøndkarse, mandelmayo og kaviar fra gastro unika.
Vin: Franciacorta Rosé cuvee storica, Berlucchi
~
Bøffel
Melanzane alla Parmigiana og frisk bøffelmozzarella.
Vin: Rosso Piceno ”Pongelli” 2021, Bucci
~
Trøffel
Hjemmelavet raviolo med svampe, frisk trøffel, brunet smør, salvie og hasselnødder.
Vin: Nebbiolo d’Alba 2022, Val del Prete
~
Mørbrad
Mørbrad, persillerodpuré, Cime di Rapa, et strejf af chili og rødvinsglace.
Vin: Supertoskaner Rocca di Frassinello, Rocca di Frassinello 2017
~
Dessert
Pistacie-Tiramisu med et twist!
Vin: Passito Passo de le Viscarde 2018, Vallone
1750 kr. / person
Prisen inkluderer retters menu med vinmenu, vand, kaffe/the.
950 kr. /person (uden vinmenu)
Bordet haves hele aftenen indtil vi ønsker Godt Nytår og sender jer videre kl. 23:30 med en goodiebag og en dejlig varm og stærk æbleglögg til at holde jer varme til fyrværkeriet på rådhuspladsen.
OBS. Kun 38 pladser. Ved forespørgsel: 10 pladser i Private Dining i vores hyggelige vinkælder, Magstræde 18.