Biscotti

Dåser med biscotti er altid rare at have på lager, nu da julesammenkomsterne melder deres ankomst. Find nogle smukke små dåser eller papirposer i gammel købmandsstil, så er der personlige og billige værtindegaver til alle lejligheder.
Og ja! selvom du skulle være en mand, er det helt ok at komme anstigende med hjemmebag!

Biscotti kan varieres med forskellige krydderier, fx revet citronskal eller anis.

Del med dem du holder af:

Facebook
Email
Print

Ingredienser

200 g mel
250 g sukker korn fra en stang vanilje
Evt. lidt revet citronskal
Evt. lidt knust anis
1/2 tsk bagepulver
2 store æg
80 g mandelmel (blendede mandler)
150 g grofthakkede mandler

Fremgangsmåde

Bland mel, sukker, vaniljekorn, citrusskal, anis og bagepulver sammen i en skål.
Saml det med æggene og ælt mandlerne i.
Tril dejen til 2-3 cm tykke pølser, og læg dem på bagepapir.
Pensl med sammenpisket æg, og bag dem ved 180 grader i 15-20 minutter.
Skær dem ud i tommelfingerbredde, mens de er varme, og sæt dem i ovnen igen ved 100 grader, til de er tørre og sprøde.
Køl dem af på en rist, og gem dem i en lufttæt dåse.

Du kan variere kagerne i en uendelighed ud fra denne opskrift! Prøv med chokoladestykker eller marcipan i dejen.

lad os være pennevenner

vi lover ikke at skrive for meget, og kun om alt det sjove

GORMS ER LUKKET.

Vi har lukket dørene til vores restauranter og pizzabarer. Døre til et livsprojekt. Til en familie og en holdånd, som lever og ånder for at skabe gode oplevelser.

Vi har oplevet både op- og nedture, bygget venskaber og skabt arbejdspladser gennem snart 15 år. Men de seneste tre år har været nogle af de mest udfordrende og hårdeste i vores tid i branchen, og kulminerer nu da selskabet bag GORMS er gået konkurs.

Vi står tilbage med dyb ydmyghed og taknemmelighed overfor alle jer, som har bidraget og støttet os igennem årene.

TAK for hvert et besøg. Hver en støtte og tillid gennem tiden.

Kærlig hilsen
Gorms-familien.

Læs den fulde historie her

Har du konkrete spørgsmål, kan du skrive til info@wearegorms.dk (her modtages en mail om kontakt til kurator)