Vi starter i den sødlige ende og tager fat i de første dejlige danske solmodne tomater!
Enkelt, velsmagende og en god hapser inden en let hovedret.
Antal personer: 4
Hovedingredienser: Tomater og brød
Oprindelsesland: Italien
Tilberedningstider: 10 minutter
Navn på kokken: Gorm Wisweh
Del med dem du holder af:
Facebook
Email
Print
Ingredienser
Solmodne tomater
Rødløg (ca. 1 løg pr. 3-4 tomater)
Frisk basilikum
Hvidløg (til at gnide brødet med)
Lidt honning
Lidt æbleeddike
Grillet brød
Olivenolie
Fremgangsmåde
Flæk tomaterne og fjern kernerne.
Skær tomater og løg i fine tern.
Hak en god handfuld basilikum, og vend den sammen med tomater og løg.
Tilsæt lidt honning og et dryp æbleeddike for at fremme tomaternes sødme, fylde og syre.
Anret på grillet brød, gnedet med hvidløg og dryppet med olivenolie.
Kom friskkværnet salt og peber på.
10% rabat på takeaway?
Download vores app nu, og få 10% rabat på takeaway - altid!