Bruschetta Pomodori

Vi starter i den sødlige ende og tager fat i de første dejlige danske solmodne tomater!
Enkelt, velsmagende og en god hapser inden en let hovedret.

Del med dem du holder af:

Facebook
Email
Print

Ingredienser

Solmodne tomater
Rødløg (ca. 1 løg pr. 3-4 tomater)
Frisk basilikum
Hvidløg (til at gnide brødet med)
Lidt honning
Lidt æbleeddike
Grillet brød
Olivenolie

Fremgangsmåde

Flæk tomaterne og fjern kernerne.
Skær tomater og løg i fine tern.
Hak en god handfuld basilikum, og vend den sammen med tomater og løg.
Tilsæt lidt honning og et dryp æbleeddike for at fremme tomaternes sødme, fylde og syre.
Anret på grillet brød, gnedet med hvidløg og dryppet med olivenolie.
Kom friskkværnet salt og peber på.

lad os være pennevenner

vi lover ikke at skrive for meget, og kun om alt det sjove

GORMS ER LUKKET.

Vi har lukket dørene til vores restauranter og pizzabarer. Døre til et livsprojekt. Til en familie og en holdånd, som lever og ånder for at skabe gode oplevelser.

Vi har oplevet både op- og nedture, bygget venskaber og skabt arbejdspladser gennem snart 15 år. Men de seneste tre år har været nogle af de mest udfordrende og hårdeste i vores tid i branchen, og kulminerer nu da selskabet bag GORMS er gået konkurs.

Vi står tilbage med dyb ydmyghed og taknemmelighed overfor alle jer, som har bidraget og støttet os igennem årene.

TAK for hvert et besøg. Hver en støtte og tillid gennem tiden.

Kærlig hilsen
Gorms-familien.

Læs den fulde historie her

Har du konkrete spørgsmål, kan du skrive til info@wearegorms.dk (her modtages en mail om kontakt til kurator)