Chorizo Risotto One Pot

Comfort-food, som kan spises med én hånd.

Share with your loved ones:

Facebook
Email
Print

Ingredients

200 god rå chorizo skåret i 2 cm tykke skiver
Olivenolie
4 bananskalotteløg, hakket

4 fed hvidløg, hakket
300 Carnaroli eller Arborio risottoris

2 dl hvidvin eller tør vermouth
1 terning hønse- eller grøntsagsbouillon
1,5 l vand
150 g god parmesan
200 g ærter, meget gerne friskbælgede — grønne bønner eller sukkerærter virker også
Salt og peber

PYNT:
Gremolata

How to proceed

1. Steg chorizoen af i et godt skvæt olivenolie.
2. Tilsæt løg og hvidløg, og vend i 1 minuts tid, mens det bliver blødt.
3. Vend risene i, og tilsæt herefter vinen.
4. Lad det koge op, og tilsæt så bouillon og vand.
5. Lad det simre under låg i 20-25 minutter.
6. Smag på risene — de skal være tilberedte, men stadig have bid i kernen uden at virke rå.
7. Fold revet parmesan og ærter i risottoen med en dejskraber, til det er helt cremet og lækkert.
8. Smag til med salt og peber, og pynt med gremolata ved servering.

10% rabat på takeaway?

Download vores app nu, og få 10% rabat på takeaway - altid!

10% off takeaway?

Download our app now and get 10% off takeaway - always!