Pasta Bollo på den helt nemme måde. Alt i én gryde
Del med dem du holder af:
400 g hakket oksekød, 8-10 % fedt
Olivenolie til stegning
rødløg, finthakket
2-3 fed hvidløg i tynde skiver
3 stængler bladselleri
1 spsk. balsamico eller sherryeddike
1 spsk. tomatpuré
2 dåser flåede tomater
1 dl vand
1 spsk. tørret oregano
1 tsk. tørret rosmarin
1 spsk. tørret basilikum
1 spsk. tørret timian
400 g pasta — store rør eller konkylier
Salt og peber
Brun kødet afi olivenolie.
Kom løg, hvidløg og selleri i, og vend det sammen, mens der steges i 2-3 minutter.
Tilsæt balsamico, og kog op.
Kom tomat, vand, oregano, rosmarin, basilikum, timian og pasta i gryden.
Når pastaen er under væde, så simres der under låg, til pastaen er kogt færdig. Smag til med salt og peber.