Super lækker og simpel sandwich med Prosciutto Cotto. Bemærk, at jeg har brugt købeboller. Hjemmelavet boller er for nogen at foretrække.
Del med dem du holder af:
1. 150 g. Brød
2. 50 g. Vesterhavsost øko.
3. 60 g. Prosciutto cotto
4. 30 g. Soltørrede tomater
5. 10 ml. Basilikumsolie
Jeg har brugt købeboller på frost, men du kan selvfølgelig sagtens bruge hjemmelavet brød i stedet.
Varm brødet i ovnen i henhold til vejledning på posen.
Skær brødet over på langs.
Smør indersiden af det ene brød med basilikumsolie.
Spred resten af ingredienserne udover det ene brød.
Saml sandwichen og nyd det. Det smager magisk!
Handelsbetingelser | Cookie- & Privatlivspolitik
@We Are Gorms 2022
Vi har lukket dørene til vores restauranter og pizzabarer. Døre til et livsprojekt. Til en familie og en holdånd, som lever og ånder for at skabe gode oplevelser.
Vi har oplevet både op- og nedture, bygget venskaber og skabt arbejdspladser gennem snart 15 år. Men de seneste tre år har været nogle af de mest udfordrende og hårdeste i vores tid i branchen, og kulminerer nu da selskabet bag GORMS er gået konkurs.
Vi står tilbage med dyb ydmyghed og taknemmelighed overfor alle jer, som har bidraget og støttet os igennem årene.
TAK for hvert et besøg. Hver en støtte og tillid gennem tiden.
Kærlig hilsen
Gorms-familien.
Læs den fulde historie her
Har du konkrete spørgsmål, kan du skrive til info@wearegorms.dk (her modtages en mail om kontakt til kurator)