Super lækkert og simpel sandwich med Ventricina. Bemærk, at jeg har brugt købeboller. Hjemmelavet boller kan selvfølgelig sagtens bruges
Antal personer: 1
Hovedingredienser: Brød
Oprindelsesland: Danmark
Tilberedningstider: 7 minutter
Navn på kokken: Jesper K
Del med dem du holder af:
Facebook
Email
Print
Ingredienser
1. 150 g. Brød
2. 35 g. Ventricina
3. 50 g. Mozzarella
4. 20 g. Grillede artiskokhjerter
5. 30 g. Hjertesalat
6. 20 g. Agurke-persillefraiche (lidt agurk og persille finthakkes og røres i creme fraiche)
Fremgangsmåde
Jeg har brugt købeboller på frost, men du kan selvfølgelig sagtens bruge hjemmelavet brød i stedet.
Varm brødet i ovnen i henhold til vejledning på posen.
Skær brødet over på langs.
Smør indersiden af det ene brød med agurke-persillefraiche.
Spred resten af ingredienserne udover det ene brød.