Private Dining hos Gorm's

Ønsker I et uforstyrret lokale på nogle af de skønneste steder i byen, så lægger vi hjertens gerne rammer til – velkommen til Private Dining hos Gorm’s

Karin
"STOR ANBEFALING"
Læs mere
Skøn aften i de hyggeligste lokaler. God nærværende betjening og lækker mad. (…) kommer helt klart tilbage. Tak for en dejlig aften.
Anne
"EMINENT BETJENING"
Læs mere
Skøn pizza og eminent betjening. (…) modtaget med et smil. Nærværende, ærlig og prof. servering og så dejlig mad. Bestemt ikke sidste besøg.
Tanja
"FREMRAGENDE SMAG"
Læs mere
Hyggelig restaurant, som summer af god betjening og lækker mad. Vi fik allesanser stimuleret, og det er ikke sidste gang, vi kommer der. Kan kun anbefale på det varmeste.
Fairy Queen
"ALTID GODT"
Læs mere
Og det kan jeg så kun gentage at det også var efter sidste besøg 😏👍
Rie
"HYGGE NÅR DET ER BEDST"
Læs mere
Hygge når det er bedst.. Altid lækkert mad og lækre vine der passer til... Servicen er helt i top og rastauranten er så lækker indrettet.
Anne
"ALDRIG SKUFFET"
Læs mere
Det er en ny og dejlig oplevelse hver gang man spiser på Gorm's i Kolding Maden er fantastisk 👌🏼 og servicen helt i top 😊 Her er atmosfære og hygge Er aldrig gået skuffet fra dette skønne sted 😍
Tidligere
Næste

Et mere personligt event?

Ønsker I et uforstyrret lokale på nogle af de skønneste steder i byen, så lægger vi hjertens gerne rammer til. Velkommen til Private Dining hos Gorm’s!

Private Dining er til de, der ønsker en autentisk rolig og intim atmosfære – og som ønsker en spiseoplevelse uden lige. Send en forespørgsel til os.

Nyhavn
Private Dining kan også foregå i Nyhavns rustikke og skønne lokaler, hvor der er mulighed for egen tjener. Der er plads til 12 personer og er naturligvis centralt placeret. What’s not to like?

Magstræde 18
Magstræde huser ikke blot hyggelige lokaler, men har også en særlig plads i vores hjerte. Det var nemlig den allerførste Gorm’s restaurant, vi åbnede. Eventets koncept er her;

1 tjener, 1 selskab & 1 menu 

– og så lover vi naturligvis 1 helt gennemført aften!

Horsens
Vi tilbyder også Private Dining i Horsens med flotte omgivelser og en rolig atmosfære – især i det fine orangeri i baggården. Udover den centrale placering og udgang til stor terrasse, tilbydes egen indgang og brændeovn. Selskabet kan bestå af op til 20 personer.

Private Dining i Nyhavn

Plads til 12 personer
Centralt placeret
Rustikke og skønne lokaler
Mulighed for egen tjener

Private Dining i
Magstræde

Plads til 12 personer
1 tjener
1 menu
1 selskab
En helt fantastisk lille perle

Private Dining i Horsens

Plads til 20 personer
Orangeri
Centralt placeret
Egen indgang
Egen brændeovn
Egen udgang til stor terrasse