Private Dining i København

Ønsker I et uforstyrret lokale på nogle af de skønneste lokationer i byen,
så lægger vi hjertens gerne rammer til! 

Et mere personligt event?

Velkommen til Private Dining hos GORMs! 
Private Dining er til de, der ønsker en autentisk, rolig og intim atmosfære – og som ønsker en spiseoplevelse uden lige. 

Nyhavn
Private Dining kan foregå i Nyhavns rustikke og skønne lokaler med mulighed for egen tjener. Der er plads til 12 personer og er naturligvis centralt placeret i København. What’s not to like?

Magstræde 18
Magstræde huser ikke blot hyggelige lokaler, men har også en særlig plads i vores hvert. Det var nemlig den allerførste Gorm’s restaurant, vi åbnede – og ikke blot i København, men i hele landet.

Eventets koncept er her: 1 selskab, 1 tjener & 1 menu
– Og så lover vi naturligvis 1 helt gennemført aften!   

Send en forespørgsel til os.

Private Dining 
i Nyhavn

Plads til 12 personer
Centralt placeret i København
Rustikke og skønne lokaler
Mulighed for egen tjener

Private Dining 
i Magstræde

En helt fantastisk lille perle
Plads til 12 personer
1 selskab
1 tjener
1 menu

Hvad er Private Dining?

Private Dining i København kan bestå af flere koncepter. Vi gør os umage for at tilpasse menuen og antal serveringer efter dit ønske  – så det passer til dit selskab. 

Social Dining
Social Dining er ét af vores koncepter, der tilbydes i alle vores restauranter i København og vores perle i Aarhus.

Dette koncept byder på Gorm’s favoritretter, der serveres til deling omkring bordet. Hele bordet skal indgå i konceptet, og dermed bliver middagen til et socialt og hyggeligt event. 

Social Dining indeholder to serveriger, hvor der i første anretning serveres et antipastibræt, og derefter én valgfri pizza pr. person i anden runde. Menuen kan tilgås på følgende link til vores restaurant i Nyhavn, København. 

 

Magstræde 18
I vores restaurant på Magstræde 18 i København, kan du og dit selskab (på mellem 8-12 personer) tilbringe en dejlig aften hos os. I har et bord hele aftenen, samt en tjener til rådighed under hele middagen.

Vores opskrift på en suveræn god aften: 1 selskab, 1 tjener &
1 menu.

Menuen kan med fordel vælges på forhånd, så I kan nyde jeres middag til fulde og få gang i en hyggelig fest, hvor forkælelse er i højsædet. Dermed kan alle læne sig tilbage og være nærværende i samtalerne, alt imens der serveres lækker mad og drikke for jer. 

GORMs ultrasprøde surdejspizza

Besøger du en af GORMs restauranter, eksempelvis i København, anbefaler vi, at du smager vores velkendte, tynde og sprøde pizzaer.

Vores originale pizzabunde er lavet på koldhævet surdej og har derfor en rigtig lækker sprødhed. Vores venner fra Agrainproducts leverer maskmel til vores pizzaer. Dette gør, at pizzaerne får den ultralækre sprødhed, som man kender – og elsker fra GORMs. 

Vores pizzaer toppes med letkrydret tomatsauce, økologiske-, italienskinspirerede råvarer og tilberedes med et nordisk twist.

Du får altså en helt unik smagsoplevelse hver gang, du besøger os  i enten København eller i Jylland.

10% rabat på takeaway?

Download vores app nu, og få 10% rabat på takeaway - altid!