0
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven

sprød pizzafest

hos gorm's i roskilde

◦ pizzafest ◦ gorm's ◦ roskilde ◦ pizzafest ◦ gorm's ◦ roskilde

rabalder

menu

 Vi har fundet formlen på, hvordan vi kan give dig og dit selskab den sprødeste og fedeste aften. Vi har kaldt vores formel for RABALDERmenu.

Rabaldermenuen går i sin enkelthed ud på at give dig og dine en fantastisk aften, hvor I kan se frem til endeløs servering af danske surdejspizzaer med ultrasprød bund og smagfulde råvarer, hvidløgsbrød, vin, øl og sjusser til at skabe den sprødeste pizzafest i Roskilde, som du bestemt ikke har lyst til at gå glip af. 

Rabaldermenuen fungerer til mange ting, men allerbedst bliver det, når man samler dem, man har kær til en torsdag, fredag eller lørdag aften, hvor man kan gå på opdagelse i vores udvalg af skønne pizzaer og forkæle sine smagsløg med alt fra Denny Special, Miss Wishbone, Margherita Bufala til Sweet Truffle, Hottie, Cotto Deluxe og Ventricina Salami, som alle får smagslågene til at slå kolbøtter.  

 

Med vores Rabaldermenu kan du hver torsdag, fredag og lørdag forvente:   

  • Ultrasprøde og lækre pizzaer 
  • Fantastisk stemning 
  • Vores skønne hvidløgsbrød, som smelter på tungen 
  • Kølige drikkevarer til at skylle herlighederne ned med 
  • Den ubeskrivelige fornemmelse, når man hygger sig med sine nærmeste  

 

Det med “småt” 

Man får det hele ad libitum i 1 time og 45 minutter til 375,- pr. person og kan bestilles fra kl. 17.00. Det er næsten en no brainer.  

Book bord her og vær med når vi hver torsdag, fredag og lørdag byder op til dans til en pizzafest, du kun finder hos os.  

Åbningstider:

Kontaktinfo:

Klar til at bestille bord?

Klar til at bestille bord?

10% rabat på takeaway?

Download vores app nu, og få 10% rabat på takeaway - altid!