Gorm's Aarhus

Ønsker du en fuldendt restaurantoplevelse i Aarhus, så besøg os på Gorm’s. Har du prøvet vores brunch?
På den pulserende Jægergårdsgade i Århus ligger vores restaurant placeret i epicentret for den blomstrende madscene i Århus blandt en masse livlige restauranter. Vi er en restaurant på Jægergårdsgade, som omfavner det italienske køkken og nordisk håndværk, når vi byder ind til en restaurantoplevelse, hvor en aften med italienske specialiteter, Gorm’s klassikere og en livlig atmosfære venter.

Her serverer vi brunch, antipasti, vores berømte tynde, sprøde pizza, pasta, hovedretter, desserter, hjemmelavede lemonader, iskolde kvalitetsøl fra Mikkeller og naturligvis autentisk og betagende vin fra Italien, som du finder på vores omfattende vinkort, hvor du finder druer, der matcher helt exceptionelt med vores retter, og du kan altid spørge os, hvilken vin der går godt til det valgte måltid.

Vi åbner hver aften klokken 17.00, hvor I kan komme ind og prøve en af vores 3 menuer – All In, Mad&Vin, Social Dining – eller sammensætte jeres helt egen menu, så I får lige de Gorm’s favoritter på tallerkenen, som I kunne tænke jer. Vores menuer er skabt med det formål at tilgodese det sociale i at spise sammen med dem, man holder af, fordi i vores livlige restaurant ønsker vi, at maden skal være med til at sætte rammerne for nærvær og gode samtaler. Så vores restaurant på Jægergårdsgade i Århus er den perfekte restaurant til jer, der er ude efter velsmagende mad og masser af god vin i uhøjtidelige omgivelser.

Hver fredag, lørdag og søndag åbner vi allerede klokken 11.30, så man kan komme forbi vores restaurant på Jægergårdsgade og sætte tænderne i vores lækre frokost, som emmer af den kærlig vi har for gode råvare, det sjove twist mellem dansk og italiensk mad og velsmag i hver mundfuld.

Skal du have pizza i Århus? Så bestil din pizza i Århus hos os, så tør vi godt allerede nu love, at du ikke bliver skuffet, når vores varme og sprøde pizzaer med de bedste råvarer og smagsnuancer i verdensklasse bliver leveret lige til døren. Du kan også hente din pizza på Jægergårdsgade. Så er du dækket helt ind til sulten, når den melder sig, hvad enten det er på farten eller hjemme i de vante rammer, så klarer vores pizzaer den uanset hvad. Ellers kan du tjekke resten af vores Take-away muligheder ud, hvor vi er sikre på, at der er noget, der falder i din smag.

I vores restaurant på Jægergårdsgade i Århus har vi en ægte passion for at give vores gæster den bedste service og oplevelse med Gorm’s – uagtet om I besøger os i vores restaurant på Jægergårdsgade eller i forbindelse med take-away i Århus – så ser mit team og jeg frem til at skabe en fornøjelig oplevelse for jer.

Vi glæder os til at se dig

Restaurantchef Tejs fra Gorm's i Århus
Tejs
Head Honcho

Book dit bord hos os

Gorm’s Aarhus

Vi håber at du er blevet inspireret og at du har lyst til at komme forbi vores restaurant.

Book dit bord allerede nu og så gør vi vores til, at du får den bedste aften i smukke og stemningsfulde lokaler. Vi glæder os til at se dig. Og det er ikke noget vi bare siger. 

Tag eventuelt også et kig på vores Private Dining, hvis du ønsker et privat lokale i uforstyrrede rammer.

Åbningstider:

Kontaktinfo:

Du er der næsten...