Gorm's Kolding

Restauranten ligger i historiske omgivelser i hjertet af smukke Kolding, hvor du kan nyde din mad og et glas vin, mens aftensolen går ned over Akseltorv
Vores fantastiske restaurant ligger i ejendommen Akseltorv 8, som er bygget i 1900, som tidligere har været et apotek, opført af N.C. Müller, som havde Kolding Løveapotek. Så vores restaurant er et af de spisesteder i Kolding, hvor du kan mærke historiens vingesus, når du sætter dig til rette.

Her på torvet finder du Gorm’s første restaurant i Kolding, som slog dørene op for første gang i 2019 med henblik på at bringe mad og vin i verdensklasse til Kolding. Vi ligger på hjørnet, som går op til Koldinghus, hvor man får den skønneste udsigt over Kolding og specielt Koldinghus. Der er rig mulighed for parkering i Boch Gård og ved Koldinghus.

I disse historiske og nærværende omgivelser serverer vi antipasti, vores berømte tynde og sprøde pizzaer, pasta, hovedretter, desserter, hjemmelavede lemonader og fantastiske, velsmagende vine fra vores lækre vinkort. Vi er et spisested i Kolding, som elsker, når vores mad er samlingspunktet for en restaurantoplevelse, hvor samværet omkring bordet og den magiske stemning er i fokus. Så er du på udkig efter en restaurant i Kolding, hvor du kan samles med venner og familie til velsmagende og delevenlig mad og vin, så er du landet det rette sted, for vi står klar til at tage imod jer med åbne arme.

Vi ligger lige foran Kolding Rådhus, hvor der ofte er underholdning samt Torvedage tirsdag. Fredag og lørdag emmer der som altid af liv og stemning, og fra vores udendørs areal har du udsigt til det hele, mens vi sørger for mad og vin, hvilket bidrager til den livlige og fornøjelige stemning.

Lækker take-away i Kolding – lige til døren

Hos os kan man også bestille take-away til hjemmets hyggelige atmosfære eller bare med på farten. Det er helt op til dig, men under alle omstændigheder kan du glæde dig til at få takeaway, der er yderst velsmagende, og som skaber glæde og hyggelige stunder. Så hvis du skal have take-away i Kolding, går du ikke galt i byen, hvis du bestiller fra os. Vores takeaway muligheder er mange, og vi tør godt love, at der er noget til enhver smag, fordi vores gastronomiske håndværk og vores nøje udvalgte råvarer sikrer den bedste smag.

Nu vi er ved takeaway i Kolding, er det kun passende, at vi også slår et slag for den sprødeste pizza i Kolding, for den finder du her hos os. Vores pizzaer har skabt beundring, forundring og fornøjelse siden 2008, og de pizzaer og kokkekunsten bag har vi bragt med os til vores restaurant i Kolding, så du også har mulighed for at få en pizza, der tilgodeser både italienske traditioner og nordisk håndværk.

Vi glæder os til at byde vores gæster velkommen i vores smukke og hyggelige restaurant her på Akseltorv i Kolding. Mit personale og jeg står klar til at give jer en fabelagtig spiseoplevelse, den bedste service og efterlade jer med det skønneste smil.

Velkommen til vores restaurant i Kolding
Restaurantchef Monica fra Gorm's i Koldning
Monika
Head Honcho

Book dit bord hos os

Gorm’s Kolding

Vi håber at du er blevet inspireret og at du har lyst til at komme forbi vores restaurant.

Book dit bord allerede nu og så gør vi vores til, at du får den bedste aften i smukke og stemningsfulde lokaler. Vi glæder os til at se dig. Og det er ikke noget vi bare siger. 

Tag eventuelt også et kig på vores Private Dining, hvis du ønsker et privat lokale i uforstyrrede rammer.

Åbningstider:

Kontaktinfo:

Du er der næsten...

Lad os være pennevenner....