Gorm's Kolding

Restauranten ligger i historiske omgivelser i hjertet af smukke Kolding, hvor du kan nyde din mad og et glas vin, mens aftensolen går ned over Akseltorv
" Vores fantastisk restaurant ligger i Ejendommen Akseltorv 8, som er bygget i år 1900 og har tidligere været apotek. Bygherre var apoteker N.C. Müller, Kolding Løveapotek.

Her på torvet finder i vores hyggelige, flotte designede restaurant som vi åbnede i 2019. Vi ligger på hjørnet som går op til Koldinghus, hvor man får den skønne udsigt over Kolding og specielt Koldinghus. Der er rig mulighed for parkering ved koldinghus og i Boch Gård.

Her servere vi antipasti, vores berømte tynde sprøde pizza, pasta, hovedretter, desserter, hjemmelavede lemonader og fantastiske velsmagende vine fra vores lækre vinkort. Vi er stolte over, at kunne byde gæster ind i vores smukke hyggelige restaurant i Kolding på Akseltorv.

Restauranten ligger lige foran Rådhuset hvor der ofte er underholdning, samt Torvedage tirsdag, fredag og lørdag med massere af stemning og liv. Her har vi vores udendørs areal hvor der både kan nydes mad og drikke og se.

Vi vil glæde os til at give Jer en skøn oplevelse her hos os på Akseltorv i Kolding. Og personalet vil give jer det skønneste smil er jeg sikker på.

Velkommen til Gorm’s Kolding. "
Morten
Morten Bach Sørensen
Teamet bag

Book dit bord hos os

Gorm’s Kolding

Vi håber at du er blevet inspireret og at du har lyst til at komme forbi vores restaurant.

Book dit bord allerede nu og så gør vi vores til, at du får den bedste aften i smukke og stemningsfulde lokaler. Vi glæder os til at se dig. Og det er ikke noget vi bare siger. 

Tag eventuelt også et kig på vores Private Dining, hvis du ønsker et privat lokale i uforstyrrede rammer.

Åbningstider:

Kontaktinfo: