Kunne du tænke dig at undgå aftenens opvask efter middagen?

Hold din private fest i Gorm’s Ørestad. Når det kommer til gruppespisning, store selskaber, events, runde fødselsdage – you name it, så står Gorm’s Ørestad klar til at opfylde dine ønsker til dit arrangement.

Uanset om du arrangerer et bryllup, ønsker et roligt og smagsfyldt måltid med kolleger, eller bare vil have faciliteterne til årets store runde fødselsdag, leverer Gorm’s Ørestad din ønskede perfekte madoplevelse. Gennemse vores bedste forslag!

Hvis du blot finder ud af hvilken anledning, du tænker Gorm’s skal være værter for – så står vi klar med et smil på læben, og nystrøgede forklæder!

Vores fleksible rammer gør, at vi kan finde den bedste løsning til dig; om du er til udendørsbar, storskærm, mødefaciliteter – er vores storsmilende personale vant til at håndtere store grupper og (private) events af alle størrelser. Vores restaurant er i 3 niveauer, og er placeret tæt på offentlig transport.

Desuden, har Gorm’s Ørestaden 2 gode hoteller som nabo!

Vi elsker at være sociale – så hvis du medbringer dine yndlingsgæster, sørger vi for en sublim restaurantoplevelse! Du kan fokusere fuldt ud på dine gæster uden at skulle tjekke til ovnen i ny og næ – det sørger vi for, og vi lover dig og dit selskab en yderstlækker middagsmenu.

Står du for firmafesten i år?

Vi er omgivet af store virksomheder, og vi elsker de uformelle møder i restauranten. Hold din virksomheds arrangement og fest i Gorm’s Ørestad.


Grundet restaurantens opbygning i 3 niveauer, er restauranten oplagt til de små såvel som de store selskaber og møder. Vi har både plads til foredrag, oplæg – og ikke mindst festen for din virksomhed.

Hvis du tænker firmafesten kan bruge en kærlig hånd, og du bare gerne vil nyde aftenen sammen med dit personale – så skal vi nok sørge for et brag af en aften.

Vi står klar året rundt til sommerfesten, julefrokosten og påskefrokosten – og/eller når du tænker, at dit personale skal forkæles lidt ekstra med en sjov og dejlig aften!

Vores alsidige køkken glæder sig, og det samme gør vores personale!

Vi, i Gorm’s, nyder og prioriterer selv vores sociale personalearrangementer, så vi ved hvordan man skaber de bedste rammer for jeres virksomheds næste fest!

Royal Arena – vores kulturelle nabo

Med sin placering blot få kilometer fra både Københavns centrum og den internationale lufthavn, er den smukke arena i Ørestad et enestående kulturelt mødested i stor skala.

Vi føler os heldige at være placeret et spydkast fra Arenaen.

God akustik, fremragende sigtelinjer og dejlige sædekomfort optimerer gæsternes oplevelse i Royal Arena – og det komplimenter vi naturligvis i Gorm’s Ørestaden.

Skal du til koncert i Royal Arena, er Gorm’s Ørestad er helt oplagt valg til middagen før – som starten på en festlig aften! Og hvis du ikke er sulten (endnu), har vi også et lækkert udvalg af Mikkeller øl, cocktails og læskende drikke til at slukke tørsten – men alle ved jo, at kolde drikke gør sig bedst sammen med en varm, sprød pizza eller en lille forret måske?

Samtidig kan Gorm’s Ørestaden på grund af vores størrelse og restauranter i flere plateauer, både skabe rammerne for en farverig forfest, og/eller et event i rød tråd med Royal Arenas underholdning.

Det er naturligvis op til dig, hvad du tænker aftenen skal bringe – så matcher vi dit ønske! Én ting tør vi dog gerne love dig på stående fod; stemningen vil være i top!

________

For at sige det mildt – vi smaskelsker private fester og events af enhver slags og størrelse i Gorm’s Ørestad.

Der findes simpelthen intet bedre end at være med til at give vores mange gæster en oplevelse, de sent glemmer – og måske være starten på en god tradition?

Du vælger hvilket arrangement du ønsker, så sørger vi for god stemning og godt humør!

Vi står vi til rådighed hele aftenen, og er klar til at give dig en sublim restaurantoplevelse og selvfølgelig en festlig aften!

Kontakt os gerne for at høre meget mere. Vi er mere end klar til at hjælpe jer med firmafesten, privatfesten og alt det andet derimellem.

Læs også: Italiensk restaurant

KONTAKT

FIND OS

Ørestads Boulevard 102B, 2300 København S

ÅBNINGSTIDER

Mandag til torsdag fra 11.30–21.00
Fredag fra 11.30–22.00
Lørdag fra 11.30–22.00
Søndag fra 11.30–21.00

SKRIV TIL OS

lad os være pennevenner

vi lover ikke at skrive for meget, og kun om alt det sjove

GORMS ER LUKKET.

Vi har lukket dørene til vores restauranter og pizzabarer. Døre til et livsprojekt. Til en familie og en holdånd, som lever og ånder for at skabe gode oplevelser.

Vi har oplevet både op- og nedture, bygget venskaber og skabt arbejdspladser gennem snart 15 år. Men de seneste tre år har været nogle af de mest udfordrende og hårdeste i vores tid i branchen, og kulminerer nu da selskabet bag GORMS er gået konkurs.

Vi står tilbage med dyb ydmyghed og taknemmelighed overfor alle jer, som har bidraget og støttet os igennem årene.

TAK for hvert et besøg. Hver en støtte og tillid gennem tiden.

Kærlig hilsen
Gorms-familien.

Læs den fulde historie her

Har du konkrete spørgsmål, kan du skrive til info@wearegorms.dk (her modtages en mail om kontakt til kurator)