Selskaber & grupper hos Gorm's

Nemt og enkelt for dig som arrangør

Menuen til selskaber og grupper
- uden at gå på komprimis med mængde og kvalitet

Pssst … Også ret oplagt til julefrokosten!

Vi har gjort det så nemt for dig, som arrangør, som muligt

Gorm’s tilbyder alt til dit selskab, uanset om du arrangerer forretningsmiddag, julefrokost, fødselsdag, konfirmation eller bryllup.

You name it.

Vi kan reservere til private selskaber i alle vores Gorm’s restauranter, og er I mange, kan vi også reservere hele restauranten. 

Vores fokus har været på at skabe en menu, hvor ingen går sultne fra bordet – og hvor alle kan være med. 

Og så selvfølgelig en menu, hvor der også er andet en sprøde lækre pizzaer. 

Kontakt os

Middagen eller festen med firmaet

Langt størstedelen af vores restauranter er omgivet af store virksomheder, og vi elsker de uformelle møder i restauranten. Hold din virksomheds arrangement og fest i Gorm’s.


I Ørestad er restauranten eksempelvis opbygget i 3 niveauer, og dermed oplagt til de små såvel som de store selskaber og møder. Vi har både plads til foredragoplæg – og ikke mindst festen for din virksomhed.

Hvis du tænker firmafesten kan bruge en kærlig hånd, og du bare gerne vil nyde aftenen sammen med dit personale – så skal vi nok sørge for et brag af en aften.

Vi står klar året rundt til sommerfestenjulefrokosten og påskefrokosten – og/eller når du tænker, at dit personale skal forkæles lidt ekstra med en sjov og dejlig aften!

Vores alsidige køkken glæder sig, og det samme gør vores personale!

Vi, i Gorm’s, nyder og prioriterer selv vores sociale personalearrangementer, så vi ved hvordan man skaber de bedste rammer for jeres virksomheds næste fest!

Kvinder der griner

Middagen med vennerne - uden opvask

Hold din private fest i Gorm’s. Når det kommer til gruppespisning, store selskaber, events, runde fødselsdage – you name it, så står Gorm’s klar til at opfylde dine ønsker til dit arrangement.

Uanset om du arrangerer et bryllup, ønsker et roligt og smagsfyldt måltid med kolleger, eller bare vil have faciliteterne til årets store runde fødselsdag, leverer Gorm’s din ønskede perfekte madoplevelse. 

Hvis du blot finder ud af hvilken anledning, du tænker Gorm’s skal være værter for – så står vi klar med et smil på læben, og nystrøgede forklæder!

Vores fleksible rammer gør, at vi kan finde den bedste løsning til dig; om du er til udendørsbarstorskærmmødefaciliteter – er vores storsmilende personale vant til at håndtere store grupper og (private) events af alle størrelser. Vores restauranter er alsidige, og er placeret tæt på offentlig transport.

Desuden, har alle Gorm’s restauranter gode hoteller som nabo!

Vi elsker at være sociale – så hvis du medbringer dine yndlingsgæster, sørger vi for en sublim restaurantoplevelse! Du kan fokusere fuldt ud på dine gæster uden at skulle tjekke til ovnen i ny og næ – det sørger vi for, og vi lover dig og dit selskab en yderst lækker middagsmenu.

Private fester, grupper, events og alt derimellem

For at sige det mildt – vi smaskelsker private fester og events af enhver slags og størrelse i Gorm’s.

Der findes simpelthen intet bedre end at være med til at give vores mange gæster en oplevelse, de sent glemmer – og måske være starten på en god tradition?

Du vælger hvilket arrangement du ønsker, så sørger vi for god stemning og godt humør!

Vi står vi til rådighed hele aftenen, og er klar til at give dig en sublim restaurantoplevelse og selvfølgelig en festlig aften!

Kontakt os gerne for at høre meget mere. Vi er mere end klar til at hjælpe jer med firmafestenprivatfesten og alt det andet derimellem.

Vi står klar til at tage godt hånd om dine gæster i Nyhavn, Magstræde, Aarhus og København.

lad os være pennevenner

vi lover ikke at skrive for meget, og kun om alt det sjove