SELSKABER MED GORMs

Sharing is caring – både når det kommer til oplevelser, men især også når det kommer til mad.

Vi anerkender, at nogle aftener skal være helt, helt særlige. Derfor har vi samlet vores bud (og kærlige tips)

nedenunder, så du kan finde dét setup, der bedst passer til lige netop dit selskab.

NEMT & BEKVEMT

Uanset om du vil arrangere forretningsmiddag, fødselsdag, konfirmation, julefrokost eller bryllup – har vi de perfekte rammer!

Vi kan reservere til private selskaber i alle vores GORMs restauranter, og er I mange, kan vi også reservere hele restauranten. 

Vores menuer er skabt med kærlighed til kvalitetsingredienser og kulinarisk ekspertise. Uanset om du er til vores berømte pizzaer, lækre antipasti eller håndlavede pastaer, vil vores kokke sørge for, at dine gæster får en uforglemmelig gastronomisk oplevelse. Vi tilbyder også et bredt udvalg af drikkevarer, der spænder fra udsøgte vine til kreative cocktails, som vil tilfredsstille enhver smag.

Vi står klar til at hjælpe dig med at skabe et uforglemmeligt arrangement, hvor dine gæster kan nyde vores lækre retter og blive forkælet på enhver måde.

Vi har også plads til firmafesten eller den store fejring med plads til 250 gæster, DJ, dansegulv og alt det andet der hører sig til.

NYHAVN 14
MAGSTRÆDE 16
M18

Velkommen til en uforglemmelig oplevelse hos vores restauranter beliggende på tre unikke adresser: Nyhavn 14, Magstræde 16 og vores eksklusive Private Dining restaurant, M18. 

Uanset om det er en intimitetsladede fest på Nyhavn med den pulserende energi fra havnen, en historisk kulisse på Magstræde eller en eksklusiv privat sammenkomst på M18, så har vi den perfekte ramme til enhver lejlighed.

Vores dygtige kokke har sammensat menuer, der vil forføre dine smagsløg og skabe en kulinarisk rejse i hjertet af København. Fra friske, lokale råvarer til innovative smagskombinationer – vi går aldrig på kompromis med kvaliteten.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til vores Nyhavn 14, Magstræde 16 eller M18 restauranter, hvor kvalitet, service og oplevelse går hånd i hånd. Velbekomme!

Særlige begivenheder kræver særlige lokaler!

GORMs Ørestad har stor erfaring med events og store som små fester.

Restaurant i 3 niveauer:
Første niveau med auditorie-seating er ideel til det åbne og samlende, hvad enten man mødes om et foredrag, kick off, dans eller musik.
Et halvt niveau op, findes næste diningområde med plads til 56 gæster, som åbner sig nysgerrigt op mod livet i Ørestad, hævet over gadeniveau og med udsigt til metrostationen.
Øvre niveau er det intime diningområde med plads til 91 gæster. Her forefindes også en stor skærm, som kan samle gæsterne om underholdning eller lign.

Med en praktisk placering en stenkast fra Ørestad Metrostation, er GORMs Ørestad klar til at imødekomme dit arrangement og ønsker. Uanset om du ønsker udendørsbar, storskærm, DJ, band eller noget helt tredje, findes der en løsning.

FIRMAMIDDAG & FIRMAFEST

Langt størstedelen af vores restauranter er omgivet af store virksomheder, og vi elsker de uformelle møder i restauranten. Hold din virksomheds arrangement og fest i GORMS.

I Ørestad er restauranten eksempelvis opbygget i 3 niveauer, og dermed oplagt til de små såvel som de store selskaber og møder. 

Vi har både plads til foredrag, oplæg – og ikke mindst festen for din virksomhed.

Vi står klar året rundt til sommerfesten, julefrokosten og påskefrokosten – og/eller når du tænker, at dit personale skal forkæles lidt ekstra med en sjov og dejlig aften!

Vores alsidige køkken glæder sig, og det samme gør vores personale!

Vi, i GORMs, nyder og prioriterer selv vores sociale personalearrangementer, så vi ved hvordan man skaber de bedste rammer for jeres virksomheds næste fest!

MIDDAGEN MED VENNERNE
- BARE UDEN OPVASK

Hold din private fest i GORMs. Når det kommer til gruppespisning, store selskaber, events, runde fødselsdage – you name it, så står vi klar til at opfylde dine ønsker til dit arrangement.

Uanset om du arrangerer et bryllup, ønsker et roligt og smagsfyldt måltid med kolleger, eller bare vil have faciliteterne til årets store runde fødselsdag, leverer vi din ønskede perfekte madoplevelse. 

Vores fleksible rammer gør, at vi kan finde den bedste løsning til dig; om du er til udendørsbar, storskærm, mødefaciliteter – er vores storsmilende personale vant til at håndtere store grupper og (private) events af alle størrelser. Vores restauranter er alsidige, og er placeret tæt på offentlig transport.

Desuden, har alle GORMs restauranter gode hoteller som nabo!

Vi elsker at være sociale – så hvis du medbringer dine yndlingsgæster, sørger vi for en sublim restaurantoplevelse! Du kan fokusere fuldt ud på dine gæster uden at skulle tjekke til ovnen i ny og næ – det sørger vi for, og vi lover dig og dit selskab en yderst lækker middagsmenu.

PRIVATE FESTER, EVENTS & ALT DERIMELLEM

For at sige det mildt – vi smaskelsker private fester og events af enhver slags og størrelse i GORMS.

Der findes simpelthen intet bedre end at være med til at give vores mange gæster en oplevelse, de sent glemmer – og måske være starten på en god tradition? Du vælger hvilket arrangement du ønsker, så sørger vi for god stemning og godt humør!

Kontakt os gerne for at høre meget mere. Vi er mere end klar til at hjælpe jer med firmafesten, privatfesten og alt det andet derimellem.

Vi står klar til at tage godt hånd om dine gæster i Nyhavn, Magstræde og Ørestad, København.

Psst.. Vores pizzaskoler er meget populære til virksomheder!

JULEFROKOST MED ET TWIST

Er du på udkig efter den ultimative julefrokostoplevelse?
Vi tilbyder en uforglemmelig julefrokostmenu, der vil forkæle dine smagsløg og skabe festlig glæde. 

For at fuldende din julefrokostoplevelse tilbyder vi også en bundløs forsyning af vin, fadøl og læsk i hele 2,5 time. Lad vores dygtige tjenere forkæle dig med et udvalg af kvalitetsvine, forfriskende fadøl og en bred vifte af læskedrikke, der passer til enhver smag. 

Vores julefrokostarrangementer er skabt med fokus på at skabe den perfekte atmosfære til fest og hygge. Uanset om du er sammen med kolleger, venner eller familie, kan du forvente en aften fyldt med latter, god mad og festlig stemning.

Vi kan rumme grupper af forskellige størrelser og skabe den perfekte ramme for din julefrokostfest.

Med vores udsøgte mad, ubegrænset drikke og festlige atmosfære er vi sikre på, at din julefrokost vil blive et højdepunkt i julemåneden!

10% rabat på takeaway?

Download vores app nu, og få 10% rabat på takeaway - altid!