Dining Week 2022

Vi glæder os helt vildt til Dining Week i uge 7.

Og vi har sammensat et par menuer vi virkelig ser frem til at servere for jer. 

Booking af bord til Dining Week 2022 er muligt pr. 7/1-2022

I år kan vi bl.a. tilbyde:

Vildsvin sous vide med sellericreme, grillede gulerødder, bagte løg, timian sauce og grov kartoffelkompot i Roskilde

Burrata med bagte mixet cherrytomater, balsamicoglace og basilikum i Magstræde.

Køkkenchefens udgave af saltimbocca med confiteret & grillet vildsvin serveret med variation af rødbede, syrlig skorzonerrod og sprød parmaskinke i Aarhus

Tatar på koldrøget laks med trøffelmayo, rucula og æblecaviar samt limesauce i Kolding

Citron- og mandelkage med bagte blommer, ricottacreme og chokolade i Horsens

 

I kan godt glæde jer til dette års Dining Week på Gorm’s. 

Velkommen til. 

Læs meget om Dining Week her: diningweek.dk

lad os være pennevenner

vi lover ikke at skrive for meget, og kun om alt det sjove

GORMS ER LUKKET.

Vi har lukket dørene til vores restauranter og pizzabarer. Døre til et livsprojekt. Til en familie og en holdånd, som lever og ånder for at skabe gode oplevelser.

Vi har oplevet både op- og nedture, bygget venskaber og skabt arbejdspladser gennem snart 15 år. Men de seneste tre år har været nogle af de mest udfordrende og hårdeste i vores tid i branchen, og kulminerer nu da selskabet bag GORMS er gået konkurs.

Vi står tilbage med dyb ydmyghed og taknemmelighed overfor alle jer, som har bidraget og støttet os igennem årene.

TAK for hvert et besøg. Hver en støtte og tillid gennem tiden.

Kærlig hilsen
Gorms-familien.

Læs den fulde historie her

Har du konkrete spørgsmål, kan du skrive til info@wearegorms.dk (her modtages en mail om kontakt til kurator)