Spisesteder Amager - Italienske retter med et nordisk twist

Er du i nærheden af Field’s, kan du finde et af vores lækre spisesteder i København, beliggende i Ørestad, hvor du kan sætte tænderne i italienske lækkerier med et nordisk twist. Det kan du gøre i de smukkeste lokaler med højt til loftet.

I vores restaurant i Ørestad på Amager, er der ikke blot højt til loftet i én forstand. Vi vægter nemlig højt, at der på vores spisesteder er plads til alle, store som små. Derfor er vores menu ikke blot velsmagende og nytænkende, men også god til familiemiddage.

Vores sprøde surdejspizzabunde er en favorit hos de fleste, og derfor er det en madoplevelse værd, hvis du leder efter et af de bedste spisesteder på Amager, hvor der er rummelighed, nærvær og fokus på det familiære.

Kontaktinfo:

Et menukort med sans for det nye og udfordrende

Hos Gorm’s gør vi en dyd ud af konstant at forny os selv og vores menukort. Derfor kan du ofte blive overrasket af vores sammensætninger, som både er nytænkende og udfordrende. Med de helt rette smagskombinationer fortolker vi både nordiske og italienske retter og leger med sammensætninger.

Afslut din aften på Amager med en blød og lækker dessert, som vil overraske dine smagsløg og rykke ved din forståelse af den nordisk, italienske dessert. Udover vores fristende og velsmagende mad, har vi også et vinkort spækket med velkendte stjerner som Chianti Classico og Barbera D’Asti fra italienske himmelstrøg.

Book dit bord hos os​

Vi håber, at du er blevet inspireret, og at du har lyst til at komme forbi vores restaurant til en sprød og velsmagende pizza eller en omgang antipasti.

Book dit bord allerede nu, og så gør vi vores til, at du får den bedste aften i smukke og stemningsfulde lokaler. Vi glæder os til at se dig. Og det er ikke noget, vi bare siger. 

Tag eventuelt også et kig på vores Private Dining, hvis du ønsker et privat lokale i uforstyrrede rammer.

Gorm’s - mere end blot et af de bedste spisesteder på Amager

Hos Gorm’s tilbyder vi vores skønne spisende gæster meget mere end blot restauranter og spisesteder i både København og Århus. Vi elsker at kunne danne rammer om det sociale, intime, nærværende og hyggelige, og derfor kan du flere steder booke vores Private Dining lokaler – dog ikke på Amager.

Med Private Dining konceptet får du ro til at komme i dybden med dine gæster og jeres samtaler. Ønsker I at starte dagen med et pizzakursus eller anden sjov madlavnings-oplevelse, tilbyder vi hos Gorm’s også vores Pizzaskole, hvor i sammen med Gorm Wisweh lærer endnu mere om vores sprøde pizzabund.

Bestil take away...

Book bord...

10% rabat på takeaway?

Download vores app nu, og få 10% rabat på takeaway - altid!