0
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven

Spisesteder Indre By - Private dining og restauranter

Lyder italienske retter med nordiske rødder som noget for dig, kan du hos Gorm’s  finde dig til rette i hyggelige  og familiære omgivelser og sætte tænderne i netop mad af denne kaliber, på vores spisesteder i Indre By. 

Vi serverer med smil og nærvær vores nytænkende retter til dig, så du kan prøve smagskombinationer, du ikke havde drømt om. Du finder både en restaurant på Nyhavn med udsigt ud til kanalerne, men du kan også komme dybere ind i de københavnske gader på Magstræde, i vores Private Dining rum.

Kontaktinfo:

Private Dining - plads til nærvær og mindeværdige stunder

Netop på begge spisesteder i Indre By, Magstræde og Nyhavn, kan du opleve vores sociale menu i de helt rette omgivelser. Vores Private Dining koncept giver dig og dine gæster mulighed for at have en intim madoplevelse, hvor I kan afholde uforstyrrede middage eller arrangementer.

Det eneste I skal er at tage stilling til, hvilken menu I ønsker, og så sørger vi for resten. Vi kan tilpasse arrangementet præcis efter jeres behov og ønsker. Vi tager det i jeres tempo, da vi vægter den gode oplevelse højt og med plads til alle samtaler, typer og størrelser. 

Begge spisesteder i Indre By har selvfølgelig også plads til dig til middag, så du kan prøve vores velsmagende italiensk, nordiske retter og menuer af, inden I beslutter jer for, hvilken I ønsker til jeres arrangement.

Book dit bord hos os​

Vi håber, at du er blevet inspireret, og at du har lyst til at komme forbi vores restaurant til en sprød og velsmagende pizza eller en omgang antipasti.

Book dit bord allerede nu, og så gør vi vores til, at du får den bedste aften i smukke og stemningsfulde lokaler. Vi glæder os til at se dig. Og det er ikke noget, vi bare siger. 

Tag eventuelt også et kig på vores Private Dining, hvis du ønsker et privat lokale i uforstyrrede rammer.

Autentisk og rustik atmosfære på vores spisesteder i Indre By

Ikke nok med, at vi har stort fokus på de bedste råvarer, har vi også lagt meget energi i at skabe de helt rette rammer til dine madoplevelser, på vores spisesteder i Indre By.

Du kan forvente hyggelig, rummelig atmosfære med plads til grin, gode historier og familier såvel som par.

Det uhøjtidelige og nærværende er, for os, vigtigt, for den helt rette stemning. Om du spiser pizza, velsmagende starters eller bløde desserter, skal der være plads til dig. Vores restauranter danner rammerne om livlig stemning og med tanke på god vin og mad i højeste kvalitet.

Book bord...

Se menukort for...

Bestil take away hos...

10% rabat på takeaway?

Download vores app nu, og få 10% rabat på takeaway - altid!