0
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven

Spisesteder Vesterbro - Nordisk, italiensk pizzabar

Med de sprødeste pizzabunde og de blødeste desserter, kan du, i vores pizzabar på Fisketorvet, få fingrene i de lækreste retter, som danner bro mellem nordiske smagsnuancer og velsmagende favoritter fra Italien. Vi er stolte af at være et af de spisesteder på Vesterbro, der samler folk om maden.

Mad er, for os, socialt, og vi vægter derfor højt, at der er plads til alle, og at der på ethvert Gorm’s spisested er plads til grin, latter og god stemning. Du finder vores restauranter fordelt ud i både Århus og København, hvoraf alle danner rammerne om den hyggelige middag og samvær.

På vores menu finder du noget for enhver smag, barn som voksen, og vi serverer på Vesterbro altid maden med smil på læben, autenticitet og med øje for detaljen. Du er på den måde sikret en god madoplevelse for hele familien.

Kontaktinfo:

Råvarer i topklasse

Udover ikke at gå på kompromis med stemningen, går vi absolut heller ikke på kompromis med kvaliteten på vores råvarer. Du kan på et af de bedste spisesteder på Vesterbro, med italienske retter med nordisk twist, opleve lækre retter med nøje udvalgte råvarer.

Vores pizza er skabt på økologisk surdej, så du er sikret den bedste og tyndeste, sprøde bund. Den sprøde bund, lavet på en 48 timers koldhævet surdej, er derudover toppet med de lækreste nytænkende sammensætninger i råvarer. 

Vi elsker at fortolke og skabe nye smagssammensætninger, og derfor kan du hele tiden se nye pizzaer, velsmagende starters og hovedretter på vores menukort rundt i København og Århus. Vores pizzabar på Fisketorvet, Vesterbro, er et af de spisesteder, som har et mere specifikt menukort, du kan vælge fra.

Book dit bord hos os​

Vi håber, at du er blevet inspireret, og at du har lyst til at komme forbi vores restaurant til en sprød og velsmagende pizza eller en omgang antipasti.

Book dit bord allerede nu, og så gør vi vores til, at du får den bedste aften i smukke og stemningsfulde lokaler. Vi glæder os til at se dig. Og det er ikke noget, vi bare siger. 

Tag eventuelt også et kig på vores Private Dining, hvis du ønsker et privat lokale i uforstyrrede rammer.

Spisesteder på Vesterbro og København til større private selskaber

Står du også og mangler en restaurant til et kommende arrangement, middag, julefrokost eller andet, har vi hos Gorm’s flere spisesteder end den på Fisketorvet, Vesterbro. Udover de resterende restauranter i København har vi nemlig også vores private dining rum, som du og dine gæster kan afholde intime arrangementer i.

Med et uforstyrret lokale kan I bruge en aften i de skønneste omgivelser i København. Det er en hel unik måde at afholde en middag, med fokus på det intime, sociale og hyggelige, som vi klart mener, er oplevelsen værd.

Du kan her på siden læse endnu mere om vores Private Dining koncept og vores spisesteder i København, og herudover finde vej til vores pizzabar på Vesterbro, på Fisketorvet.

Bestil take away...

Book bord...

10% rabat på takeaway?

Download vores app nu, og få 10% rabat på takeaway - altid!