Take away København - bestil sprød pizza lige til døren

Til tider er der ikke noget mere fristende end at bestille take away og sidde hjemme i sofaen og smæske sig i lækkerier. Derfor har vi, hos Gorm’s, selvfølgelig sørget for, at du kan bestille mad fra en af vores restauranter eller pizzabarer.

Du kan frit vælge, hvilken af vores spisesteder i København eller Aarhus, du gerne vil bestille din mad fra, og derfor kan du naturligvis også selv vælge, om du ønsker udbringning eller selv vil hente din mad i en af vores restauranter i København. 

Hos Gorm’s er vi især specialister i at bage tynde og sprøde pizzaer. Vi elsker pizza, da det er en nem spise at sætte sig til rette med hjemme i sofaen eller ved spisebordet. Vores pizzaer bevarer sin sprødhed, så du kan sætte tænderne i et gastronomisk håndværk – selv når du sidder derhjemme og spiser take away. 

Tøv derfor ikke, hvis du trænger til en pizza eller en anden af vores specialiteter såsom polentafritter, en cæcarsalat eller en dessertpizza. Vi leverer gerne til din adresse i København, så du kan nyde et lækkert måltid i hjemmevante omgivelser.

Kontaktinfo:

Gorm’s - din take away restaurant i København

Vi har selvfølgelig indtænkt Combo menuer i vores take away menu, så du ikke skal gå ned i dit foretrukne supermarked og købe drikkevarer. Du kan sagtens få leveret en pizza med en valgfri drikkevare, så du kan slukke tørsten med din favoritdrik. 

Vi leverer selvfølgelig også både bobler, hvidvin, rose og rødvin, så du ikke skal tænke på andet end at bestille det mad og drikke hjem, som du kunne tænke dig. Når du ikke har mulighed for at komme til Gorm’s, så kommer Gorm’s til dig.

Book dit bord hos os​

Vi håber, at du er blevet inspireret, og at du har lyst til at komme forbi vores restaurant til en sprød og velsmagende pizza eller en omgang antipasti.

Book dit bord allerede nu, og så gør vi vores til, at du får den bedste aften i smukke og stemningsfulde lokaler. Vi glæder os til at se dig. Og det er ikke noget, vi bare siger. 

Tag eventuelt også et kig på vores Private Dining, hvis du ønsker et privat lokale i uforstyrrede rammer.

Den hyggelige atmosfære, som vi har i vores restauranter, må du selv stå for, når du får leveret maden fra en af vores restauranter eller pizzabarer i København, men madoplevelsen og drikkevarer til ganen, leverer vi med glæde, så du stadig får en fantastisk aften hjemme med take away.

Vi glæder os til dit næste besøg i vores restaurant, hvor vores altid veloplagte og smilende personale vil byde dig velkommen med åbne arme og sikre dig en dejlig aften, hvad end du skal hente take away, eller du vil nyde en aften i et af vores hyggelige spisesteder i København.

Book bord...

Se menukort for...

Bestil take away hos...

lad os være pennevenner

vi lover ikke at skrive for meget, og kun om alt det sjove

GORMS ER LUKKET.

Vi har lukket dørene til vores restauranter og pizzabarer. Døre til et livsprojekt. Til en familie og en holdånd, som lever og ånder for at skabe gode oplevelser.

Vi har oplevet både op- og nedture, bygget venskaber og skabt arbejdspladser gennem snart 15 år. Men de seneste tre år har været nogle af de mest udfordrende og hårdeste i vores tid i branchen, og kulminerer nu da selskabet bag GORMS er gået konkurs.

Vi står tilbage med dyb ydmyghed og taknemmelighed overfor alle jer, som har bidraget og støttet os igennem årene.

TAK for hvert et besøg. Hver en støtte og tillid gennem tiden.

Kærlig hilsen
Gorms-familien.

Læs den fulde historie her

Har du konkrete spørgsmål, kan du skrive til info@wearegorms.dk (her modtages en mail om kontakt til kurator)