Take away Roskilde - smag på Gorm’s italienske fristelser

Du kan tage den hyggelige stemning og de gode smage fra Gorm’s med dig hjem som italiensk take away.

På vores stemningsfyldte spisested i Roskilde kan du samle sprød pizza, cremet pasta og lækre italienske antipasti og snacks op og tage med dig, når du er på farten eller vil nyde smagene af Italien derhjemme.

Gorm’s italienske take away

Uanset om du nyder vores skønne retter i restauranten på Skomagergade nr. 40 i Roskilde eller ej, så har vi stort fokus på de gode, autentiske italienske smage og de bedste råvarer.

Vores store kærlighed for Italien og de italienske smage har bragt klassikere såvel som mere særprægede retter til vores delikate take away menukort i Roskilde, hvor du finder både sprøde pizzaer, pastaretter og andre italienske retter.

Alle retterne, som du kan tage med dig som take away, er naturligvis lavet på og sammensat af de bedste, friske råvarer. Derfor vil du også altid møde friske retter med masser af smag og friskhed.

Take away i Roskilde behøver ikke nødvendigvis at være større retter. Du kan også sagtens tage vores autentiske italienske antipasti med dig.

En lækker pizza på vejen

Tager du et smut forbi Gorm’s, så vil du kunne finde et udvalg af velsammensatte pizzaer på menukortet, som du med fordel kan tage med som take away. Vi har nemlig sammensat smagene efter traditionelle italienske traditioner – med et hint af Norden.

Alle vores pizzaer er lavet på en tynd bund af surdej, der gør oplevelsen både velsmagende, sprød og delikat. Pizzaen, som du kan tage med dig som take away, vil have den velkendte tomatsovs, der hos os er krydret og delikat, toppet med et udvalg af de bedste råvarer.

Vi har udviklet vores pizzaer med øje for kvalitet, velsmag og friske råvarer, og derfor vil hver bid være delikat og frisk.

Råvarerne på pizzaerne vil variere i takt med, at vi finder nye, velsmagende sammensætninger, som vi kan stå ved, og som er i sæson. Derfor finder du både mere traditionelle valg, der bliver på vores take away menu i Roskilde, men også mere nordiske sammensætning, der repræsenterer vores danske ophav.

Antipasti og snacks som take away

Er sulten ikke stor, men alligevel skal smagene være det, så kan du med fordel bestille nogle af vores lækre og velsmagende antipasti som take away i Roskilde.

Ved at vælge antipasti som take away, får du mulighed for at få flere af de italienske smage med dig. Med antipasti kan du nemlig nippe til maden, mens du har kvalitetstid med dem, du holder allermest af. Det samme gælder naturligvis vores snacks, der alle er lavet på de bedste råvarer.

Du kan prøve populære og ekstra sprøde polentafritter, der er lavet på majsmel, serveret med parmesan og trøffelmayo, som take away. De kan både nydes for sig selv, men også som tilbehør til en pasta eller sprød pizza.

Ønsker du i stedet af spise på Gorm’s restaurant i Roskilde, kan du også nemt og hurtigt booke bord til dig og dit selskab.

Åbningstider:

Kontaktinfo: