pizza til enhver lejlighed – let og enkel

Koldhævet | Økologisk | håndlavet | la treccia | troldgaarden

Take me home

Håndlavet surdejspizza af de bedste råvarer.
Færdigbagt i din ovn på 5-7 minutter!

Denne pizza er frisklavet fra pizzaioloens hånd, og kan bages i din ovn, lige når det passer dig! Pizzaen er halvbagt og specialudviklet til at færdigbages i en husholdningsovn.

Den er fyldigere end vores klassiske ultratynde, sprøde pizza-stil, som vi bager
i restauranterne ved højere varmegrader.

Dette økologiske pizzahåndværk bygger på vores kompromisløse grundprincipper:

48-timers koldhævet dej, lavet på den oprindelige surdej fra 2008. Hver eneste dej har været en uge undervejs; fra surdej over moderdej til den færdige dej.

Slowcooked økologisk tomatsauce af solmodne italienske tomater.

Frisk mozzarella af økologisk dansk jerseymælk fra mejeriet La Treccia.

Dertil toppings af håndplukkede råvarer fra lokale leverandører og samarbejdspartnere, som Troldgaarden i Hovedgård – kendt for charcuteri af sortbroget dansk landracegris.

Der er mulighed for afhentning hos Gorm’s i Herlev alle hverdage – bestilling 24 timer før afhentning.

Ellers kan de købes i udvalgte føtex Food butikker samt i udvalgt Meny butikker.

Økologisk

Nemt

Kompromisløst

“Vores vision har været at bryde de gængse standarder for bag-selv-pizzaen. Her kommer vi på banen med et produkt der både er nemt, 100% økologisk og i en kompromisløs råvare-kvalitet. Danskernes øgede fokus på kvalitet gør, at der helt sikkert er et marked for et højere niveau af bag-selv-pizza.

Denne type pizza løser et andet behov i markedet, som vi ikke har tilbudt en løsning på før nu. Gennem tiden har vi fået masser af henvendelser fra folk der ønsker flere pizzaer på én gang, fx til fredagsbarer, natmad til bryllupper, arbejdsweekend med vennerne i haven, fødselsdagsfester etc. Fremover kan man købe vores pizzaer, tage dem med hjem, sætte dem på køl, og hive dem frem, lige når man skal bruge dem, hvorefter der er serveret på få minutter. Lige præcis dér føler jeg, at vi løser en opgave, som vi ikke tidligere kunne løse.”

– Gorm Wisweh, Stifter