NEMT • KOMPROMISLØST • ØKOLOGISK
FÆRDIGBAGES PÅ 5-8 MINUTTER
Håndlavet forbagt økologisk surdejspizza
Håndlavet surdejspizza af de bedste råvarer.
Vores økologiske TAKE ME HOME-serie består af håndlavede, friskproducerede, forbagte pizzaer, der kan bages færdigt i din ovn på 5-8 minutter – lige når det passer dig!
De håndlaves dagligt og vakuumeres efterfølgende, så de kan holde sig friske på køl i 8-9 dage. Pizzaerne er ferske, de er altså ikke frysepizzaer!
Pizzahåndværket bygger på vores kompromisløse grundprincipper:
- 48-timers koldhævet dej, lavet på den oprindelige surdej fra 2008. Hver eneste dej har været en uge undervejs; fra surdej over moderdej til den færdige dej.
- Slowcooked økologisk tomatsauce af solmodne italienske tomater.
- Frisk økologisk mozzarella der ”plukkes” i hånden og fordeles jævnt på pizzaerne.
Dertil toppings af nøje udvalgte råvarer fra lokale leverandører og samarbejdspartnere, som fx Troldgaarden i Hovedgård – kendt for charcuteri af sortbroget dansk landracegris.
Vælg mellem:
Spicy Salami: Pizza med stærk salami specialudviklet i samarbejde med Troldgaarden efter italiensk tradition. Herudover frisk mozzarella som plukkes og fordeles i hånden, mascarpone og frisk grønkål.
Piggy Potato: Vores pizzafortolkning af den klassiske sommerret “kartoffel og løvstikke”. Med kartoffel, frisk løvstikke, bacon fra Grambogård, Rød Krystal fra Them Andelsmejeri og frisk mozzarella.
Ost Skinke Deluxe: En “comfort classic” for alle. Slowcooked tomatsauce, skinke af velfærdsgris fra Troldgaarden, Rød Krystal fa Them Andelsmejeri, cherrytomater og frisk mozzarella der plukkes og fordeles i hånden.
Nemt
Kompromisløst
Økologisk
“Vores vision har været at bryde de gængse standarder indenfor kategorien forbagte pizzaer. Her er vi på banen med et produkt der både er nemt, 100% økologisk og i en kompromisløs råvarekvalitet.
Disse pizzaer kan du tage med hjem, sætte på køl, og hive frem igen, lige når du skal bruge dem, hvorefter der er varm mad på få minutter – varm pizza af gode økologiske råvarer klar ”on demand”! Ikke noget med kedelig takeaway fra den lokale, hvor pizzaen er blevet kold, bunden blød og fyldet slattent på vej hjem.
Pizzaerne er oplagte til fx fredagsbarer, natmad, arbejdsweekend med vennerne i haven, fødselsdagsfester, til sommerhuset osv.”
– Gorm Wisweh, medstifter og pizzatroldmand