NEMT • KOMPROMISLØST • ØKOLOGISK

FÆRDIGBAGES PÅ 5-8 MINUTTER

Håndlavet forbagt økologisk surdejspizza

Håndlavet surdejspizza af de bedste råvarer.

Vores økologiske TAKE ME HOME-serie består af håndlavede, friskproducerede, forbagte pizzaer, der kan bages færdigt i din ovn på 5-8 minutter – lige når det passer dig!

De håndlaves dagligt og vakuumeres efterfølgende, så de kan holde sig friske på køl i 8-9 dage. Pizzaerne er ferske, de er altså ikke frysepizzaer!

Pizzahåndværket bygger på vores kompromisløse grundprincipper:

  • 48-timers koldhævet dej, lavet på den oprindelige surdej fra 2008. Hver eneste dej har været en uge undervejs; fra surdej over moderdej til den færdige dej.
  • Slowcooked økologisk tomatsauce af solmodne italienske tomater.
  • Frisk økologisk mozzarella der ”plukkes” i hånden og fordeles jævnt på pizzaerne.


Dertil toppings af nøje udvalgte råvarer fra lokale leverandører og samarbejdspartnere, som fx Troldgaarden i Hovedgård – kendt for charcuteri af sortbroget dansk landracegris.

Nemt

Kompromisløst

Økologisk

“Vores vision har været at bryde de gængse standarder indenfor kategorien forbagte pizzaer. Her er vi på banen med et produkt der både er nemt, 100% økologisk og i en kompromisløs råvarekvalitet.

Disse pizzaer kan du tage med hjem, sætte på køl, og hive frem igen, lige når du skal bruge dem, hvorefter der er varm mad på få minutter – varm pizza af gode økologiske råvarer klar ”on demand”! Ikke noget med kedelig takeaway fra den lokale, hvor pizzaen er blevet kold, bunden blød og fyldet slattent på vej hjem.

Pizzaerne er oplagte til fx fredagsbarer, natmad, arbejdsweekend med vennerne i haven, fødselsdagsfester, til sommerhuset osv.

– Gorm Wisweh, medstifter og pizzatroldmand