Take Away fra Gorm's Restauranter & Pizzabarer

– Take Away enten som selvhenter eller med levering

Vi laver glædeligt vores velkendte pizzaer, skønne desserter og antipasti til dig som Take Away. Uagtet om det er til en festlig aften eller en tømmermandsramt søndag

Vi glæder os til at komme på besøg!

Take Away pizza og alle vores andre skønne retter i København, Roskilde, Aarhus, Kolding og Horsens

SJÆLLAND

JYLLAND

Take Away pizza....

…og antipasti, lækre desserter, et par skønne salater og lidt andre lækkerier, har så sandelig også fundet frem til vores take away kort.

Er du på farten, eller har du bare helst lyst til at nyde dit måltid foran fjernsynet med fødderne oppe – så tilbyder vi altid take away! Stort set alle vores retter kan laves som take away og er stadig umådeligt velsmagende!

Ude godt, hjemme bedst

Der er mange fordele ved at spise ude; stemningen, atmosfæren, tjenerene der sørger for fyldte glas og godt humør.

Selvom vi nyder at betjene jer i vores restauranter, har vi fuld forståelse for, at ude er godt, men at hjemme (nogle gange) er bedst.

Derfor kan du få leveret dit smagfulde måltid som take away lige til døren – det sørger Wolt for uden for store omkostninger! Og selvom vi bringer ud af huset, holder vi stadig fast i kvaliteten.

Smagsoplevelsen er i top – lige meget om du nyder måltidet derhjemme eller i en af vores restauranter.

Vi ved at det nogle gange, især i en travl hverdag, skal gå hurtigt. Det skal være nemt uden at gå på kompromis med smagen.

Her er det eneste du skal gøre; vælge hvilken smagskombination, du tænker skal pryde din smagsløg og så bestille – så klarer vi resten!

Lige til døren eller hent selv i vores restauranter

Hvis du bestiller take away fra Torvehallerne, Nyhavn, Magstræde, Tivoli Food Hall, Ørestaden & Roskilde, leverer vi lige til døren!

Der er selvfølgelig altid mulighed for at hente selv i en af vores restauranter.

Take away ligger op til hygge og gode stunder, som både er nemt og lettilgængeligt.

Har du pakket et par tæpper og sidder i Kongens Have, eller måske du hellere vil sidde på kanten i Nyhavn og nyde din yndlingspizza, så leverer vi hurtigt og nemt.

Om det er mandag, fredag eller søndag – en festlig aften eller dagen derpå, er take away altid en god idé!

Vi glæder os til at komme på besøg!