Gorm's Magstræde

I et gammelt, skævt bindingsværkshus i Magstræde i det indre København spreder vi madglæde og hygge på to etager. Restauranten er kendt som et hyggeligt og rart spisested i rustikke og uformelle omgivelser
" I et gammelt, skævt bindingsværkshus i Magstræde i det indre København spreder vi madglæde og hygge på to etager. Restauranten er kendt som et hyggeligt og rart spisested i rustikke og uformelle omgivelser.

Her serverer vi antipasti, vores berømte tynde, sprøde pizza, pasta, hovedretter, desserter, hjemmelavede lemonader og god vin til vores glade gæster.

Magstræde er en af de ældste gader i København og dateres helt tilbage til 1520’erne. Igennem årenes løb har Magstræde huseret mange erhverv. Det mest pikante var velsagtens i 1800-tallet, hvor gaden i udpræget grad var kendt for prostitution.

Magstræde er med de skæve huse, og den brostensbelagte vej, en af de mest fotograferede veje i København og et yndet sted for turister, der er på udkig efter et autentisk københavnerbillede.

Magstræde 16 var den første Gorm’s Restaurant til at se dagens lys i 2008. "
Restaurantchef Rune fra Gorm's Magstræde
Rune
Head Honcho

Book dit bord hos os

Gorm’s Magstræde

Vi håber at du er blevet inspireret og at du har lyst til at komme forbi vores restaurant.

Book dit bord allerede nu og så gør vi vores til, at du får den bedste aften i smukke og stemningsfulde lokaler. Vi glæder os til at se dig. Og det er ikke noget vi bare siger. 

Tag eventuelt også et kig på vores Private Dining, hvis du ønsker et privat lokale i uforstyrrede rammer.

Åbningstider:

Kontaktinfo:

Du er der næsten...

Private dining
magstræde 16

Ved du at vi har rammerne for den perfekte intime aften i Indre by?

Og at vi i vinkælderen i Magstræde 18, har lavet en helt unik restaurant med egen tjener og egen kok. Læs meget mere her www.magstraede18.dk

I Magstræde 16 har vi plads til dig og dit selskab på 1. salen, og kan bl.a. tilbyde følgende menuer: