Job hos Gorm's

 en stor familie af madelskere

Vi søger dig som vægter passion, service og kvalitet højt

På Gorm’s sætter vi en ære i at levere spiseoplevelser i særklasse til alle vores gæster, både i vores restauranter og på vores pizzabarer.

Vi gør os altid umage. Det forventer vi også, at du gør.

Vi er en stor familie af madelskere, der brænder for kvalitet, service og udvikling, og vi er bundet tæt sammen af en stærk holdånd.

Vi er stolte af Gorm’s, og er du én af os, er vi også stolte af dig.

Send en ansøgning i dag eller kig forbi en af vores skønne restauranter eller pizzabarer og kontakt restaurantchefen.

Vi glæder os til at møde dig!

Erfaren leder eller går du med en spirrende leder i maven?

Så søger vi så sandelig også dig. 

Alder har ingen betydning. Blot at du sætter mennesket og kærligheden til faget, gastronomien og fællesskabet højt. 

Send en mail til jesper@wearegorms.dk med det samme for at høre mere

Nedenfor ser du et udsnit af de stillinger vi søger til pt.
Kontakt os dog endelig hvis du har kompetencer du mener kan komme i spil.

Daglig leder Bornholm

Brænder du for service, ekstraordinære gæsteoplevelser & kvalitet? Og går du med tankerne og ønsket om at have dit eget sted, så er dette en optimal mulighed for dig.

Vi søger en dedikeret og passioneret kollega, der brænder for gode gæsteoplevelser og branchen. Du sætter gæsten og dine kolleger i centrum, og har en helt naturlig lyst til at skabe rammerne for Danmarks bedste arbejdsplads og restaurant.

Alt dette i smukke Årsdale på Bornholm, med daglig udsigt til hav og klipper.
Bornholm

Køkkenchef Bornholm

Er du vores nye knivskarpe køkkenchef på Gorm’s Bornholm?

Elsker du at arbejde med råvarer af høj kvalitet? Brænder du for tilberedning af lækre råvarer og sætter du gæsten i centrum, selvom du står foran gryderne og ovnen? Kunne du egentlig godt bruge et halvt år på solskinsøen Bornholm, i smukke omgivelser og frisk luft.

Hos Gorm’s kan du udleve dine ambitioner og blive en del af et sejt engageret team.
Bornholm

Tjenere Bornholm

Brænder du for personlig service, kvalitet og uhøjtidelig gastronomi? Vil du være med på holdet at til at skabe fantastiske oplevelser for vores gæster?

Så er det lige nu at vi netop har plads til dig i Gorm’s familien. Vi søger flere smilende serviceentusiaster til vores nye hyggelige Gorm’s restaurant i Årsdale, hvor du bliver en del af et stærkt og dedikeret team.
Bornholm

Vil du være en del af Gorm's Familien?

Brænder du for personligservice, kvalitet og uhøjtidelig gastronomi?

Vil du være med at til at skabe fantastiske oplevelser for vores gæster?

Så er det nu – lige nu – at vi har plads til dig i Gorm’s familien. Vi søger flere smilende serviceentusiaster til vores Gorm’s restauranter, hvor du vil blive en del af et stærkt og dedikeret team.

Kvinder der griner
Jakob og Maria i køkkenet i Herlev

Fællesskab og ansvar

I Gorm’s lægger vi vægt på fællesskab, trivsel og ordentlige arbejdsforhold. Vi tilbyder en arbejdsplads hvor der er fokus på gæsteoplevelsen samtidig med en faglig og personlig udvikling. 

Vi leder efter holdspillere med gejst, evnen til at tage ansvar og lysten til at videreudvikle kompetencer indenfor service og restaurantbranchen.

I Gorm’s har vi altid øje for gæsten, mens vi arbejder i et højt tempo med smil på læben. Vi lover, du får sved på panden og dygtige smilende kolleger. Du har erfaring fra restaurationsbranchen og en kærlighed for kvalitet og høj service.

Vigtigst er det dog, at du har ben i næsen, er smilende og har god energi.

Restauranter, pizzabarer, festivaler m.v..

Hos Gorm’s brænder vi for at skabe en uformel og uprætentiøs spiseoplevelse med nærværende service og lækker mad af gode råvarer, uanset om du møder os i en af vores restauranter, i en af vores pizzabarer, på en festival eller til et event. 

I vores restauranter serverer vi, udover vores originale pizzaer, et indbydende udvalg af antipasti, hjemmelavet pasta og en rustik hovedret lavet med masser af smag og kærlighed.

Lyder det som noget for dig, så skynd dig at sende dit CV og en kort ansøgning via linket – Vi afholder løbende samtaler.

Vi glæder os meget til at høre fra dig

Main room