Job hos Gorm's

 en stor familie af madelskere

Vi søger dig som vægter passion, service og kvalitet højt

På Gorm’s sætter vi en ære i at levere spiseoplevelser i særklasse til alle vores gæster, både i vores restauranter og på vores pizzabarer.

Vi gør os altid umage. Det forventer vi også, at du gør.

Vi er en stor familie af madelskere, der brænder for kvalitet, service og udvikling, og vi er bundet tæt sammen af en stærk holdånd.

Vi er stolte af Gorm’s, og er du én af os, er vi også stolte af dig.

Send en ansøgning i dag eller kig forbi en af vores skønne restauranter eller pizzabarer og kontakt restaurantchefen.

Vi glæder os til at møde dig!

Tjener Magstræde & Nyhavn

I Gorm’s lægger vi vægt på fællesskab, trivsel og ordentlige arbejdsforhold.

Vi tilbyder en arbejdsplads hvor der er fokus på gæsteoplevelsen samtidig med en faglig og personlig udvikling,

Vi leder efter holdspillere med gejst, evnen til at tage ansvar og lysten til at videreudvikle kompetencer indenfor service- og restaurantbranchen.
Kbh. k

Køkkenpersonale Magstræde & Nyhavn

Elsker du at arbejde med råvarer af høj kvalitet? Brænder du for tilberedning af lækre råvarer og sætter du gæsten i centrum, selvom du står foran ovnen ? Hos Gorm’s kan du udleve dine ambitioner og blive en del af et sejt engageret team.

Til vores dejlige restauranter i Magstræde og Nyhavn søger vi engagerede og erfarne køkkenmedarbejdere med godt overblik og udsøgt sans for detaljen.

Som køkkenmedarbejder indgår du i et dedikeret og ambitiøst team.
kbh. k

Køkkenchef Århus

Elsker du at arbejde med råvarer af høj kvalitet?
Brænder du for tilberedning af lækre råvarer og sætter du gæsten i centrum, selvom du står foran gryderne og ovnen?
Hos Gorm’s kan du udleve dine ambitioner og blive en del af et sejt engageret team.

Til vores charmerende restaurant i Århus søger vi en engageret køkkenchef med godt overblik og udsøgt sans for detaljen. Du kommer til at blive en aktiv del af et dedikeret, professionelt og sejt team
århus

Tjener Horsens

Så er det NU!
Gorm’s Horsens søger engageret tjener

Brænder du for personlig service, kvalitet og uhøjtidelig gastronomi? Vil du være med at til at skabe fantastiske oplevelser for vores gæster?
horsens

Køkkenchef i København

Til vores produktionskøkken i Herlev søger vi en erfaren køkkenmedarbejder med stort overblik og udsøgt sans for detaljen.

Du bliver en del af et engageret og ambitiøst team og refererer til køkkenchefen.
herlev

Vil du være en del af Gorm's Familien?

Brænder du for personligservice, kvalitet og uhøjtidelig gastronomi?

Vil du være med at til at skabe fantastiske oplevelser for vores gæster?

Så er det nu – lige nu – at vi har plads til dig i Gorm’s familien. Vi søger flere smilende serviceentusiaster til vores Gorm’s restauranter, hvor du vil blive en del af et stærkt og dedikeret team.

Kvinder der griner
Jakob og Maria i køkkenet i Herlev

Fællesskab og ansvar

I Gorm’s lægger vi vægt på fællesskab, trivsel og ordentlige arbejdsforhold. Vi tilbyder en arbejdsplads hvor der er fokus på gæsteoplevelsen samtidig med en faglig og personlig udvikling. 

Vi leder efter holdspillere med gejst, evnen til at tage ansvar og lysten til at videreudvikle kompetencer indenfor service og restaurantbranchen.

I Gorm’s har vi altid øje for gæsten, mens vi arbejder i et højt tempo med smil på læben. Vi lover, du får sved på panden og dygtige smilende kolleger. Du har erfaring fra restaurationsbranchen og en kærlighed for kvalitet og høj service.

Vigtigst er det dog, at du har ben i næsen, er smilende og har god energi.

Restauranter, pizzabarer, festivaler m.v..

Hos Gorm’s brænder vi for at skabe en uformel og uprætentiøs spiseoplevelse med nærværende service og lækker mad af gode råvarer, uanset om du møder os i en af vores restauranter, i en af vores pizzabarer, på en festival eller til et event. 

I vores restauranter serverer vi, udover vores originale pizzaer, et indbydende udvalg af antipasti, hjemmelavet pasta og en rustik hovedret lavet med masser af smag og kærlighed.

Lyder det som noget for dig, så skynd dig at sende dit CV og en kort ansøgning via linket – Vi afholder løbende samtaler.

Vi glæder os meget til at høre fra dig

Main room
Følg os på de sociale medier