Pizza Horsens - Italienske specialiteter fra Gorm’s

Ønsker du en autentisk smagsoplevelse på en italiensk restaurant i Horsens, så kan du med fordel lægge vejen forbi Gorm’s, hvorfra vi serverer pizza, antipasti og meget mere i hyggelige og afslappede omgivelser.

På hjørnet af Hestedamsgade, i den gamle isenkræmmer, har vores italienske restaurant i Horsens til huse. Fra de to etager, der danner ramme om vores hyggelige og uhøjtidelige restaurant, byder vi på alt det bedste fra støvlelandet. 

Bliv forført af vores italienske pizza, der laves på en sprød bund af koldhævet økologisk surdej, smag dig igennem vores mange lækre antipasti, og gå på opdagelse i vores omfattende vinkort, der hovedsageligt byder på italienske flasker.

En italiensk restaurant i Horsens for hele familien

Vi gør en dyd ud af at skabe en madoplevelse, hvor god mad, uhøjtidelig stemning og ikke mindst god service går op i en højere enhed. Derfor vil du altid blive budt velkommen af vores venlige personale, der står klar med hyggelige anekdoter og stor viden om både menu- og vinkort. 

Det kan være svært at komme udenom vores italienske restaurant, når du besøger Horsens. På vores italiensk-nordiske menukort har vi nemlig noget for enhver smag, der med sikkerhed vil mætte hos både de store og små munde i familien. 

Fast på menuen finder du blandt andet Gorm’s velkendte pizza – lavet efter alle kunstens regler. Vi er nysgerrige og eksperimenterer hele tiden med nye råvarer og ingredienser på vores pizzaer, men foretrækker du eller ungerne en klassisk pizza, så kan I være sikre på, at de også altid er at finde på menuen.

Meget mere end bare pizza

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi er svært glade for det originale pizzahåndværk, som de italienske køkkentraditioner igennem flere år har lært os. Men det støvleformet land, og dets køkken, byder på mange flere perler. 

Derfor er menuen også spækket med alt lige fra overraskende forretter og smagfulde snacks til hovedretter med pasta, fisk og kød. Alt sammen tilsat en knivspids gode nordiske traditioner, lokalt grønt og kød fra vores dygtige leverandører i nabolaget.

Fælles for alle vores retter er kærligheden til italiensk mad og høj kvalitet. Vores råvarer er nøje udvalgt til at skabe delikat smag, hvad end du vælger en pizza, pasta, fisk eller kød.

Hos Gorm’s i Horsens kan du blandt andet prøve vores populære og ekstra sprøde polentafritter. De unikke fritter er lavet på majsmel og serveres med trøffelmayo og parmesan. Polentafritter kan også anbefales som en god side dish til vores pizza og andre hovedretter.

Italiensk restaurant - til store og små selskaber

I den gamle isenkræmmer i hjertet af Horsens byder vi store som små selskaber velkommen indenfor. Vores restaurant i Horsens er den største i Gorm’s regi og har plads til op mod 150 siddende gæster – alene indenfor. 

Det betyder også, at vi har rammerne, uanset om du ønsker at invitere på en intim middag for to, eller du har planer om en stor firmafest, bryllup, rund fødselsdag eller konfirmation. Uanset dit arrangement, sørger vi naturligvis for at give dig og dine gæster den fulde Gorm’s oplevelse, hvor mad, godt humør og drikke er i højsædet. 

 

Når du og dit selskab besøger vores spisested i Horsens, vil I blive budt velkommen i en autentisk restaurant. Til at hjælpe den gode stemning på vej har vi indrettet vores restaurant på bedste italiensk vis med uhøjtidelig og hyggelig stemning. Skab nærvær omkring dig og dit selskab hos Gorm’s i Horsens, hvor der altid er plads til højlydte grin, mens I nyder jeres middag.

Vi ønsker, at I får den bedste oplevelse, når I besøger vores restaurant i Horsens. Derfor vil vi altid tilgodese eventuelle ønsker, når du og dit selskab besøger vores restaurant til en pizza eller anden italiensk favorit. Du er altid velkommen til at ringe, hvis du har spørgsmål i forbindelse med jeres besøg.

Restaurant Horsens

Sammensæt din egen menu

Hos Gorm’s i Horsens har du mulighed for frit at sammensætte din egen menu, hvor du kan vælge mellem vores mange forretter, hovedretter og desserter.

Hvis du ønsker at udforske vores mange italienske retter, pizza eller ej, har vi sammensat en god deal til dig og dit selskab. Hos Gorm’s har du nemlig mulighed for at vælge mellem vores menuer bestående af enten 2 retter for 265,- eller 3 retter for 325,-.

Italiensk frokost hos Gorm’s i Horsens

I vores hyggelige restaurant på Hestedamsgade vil du og dit selskab kunne nyde en italiensk frokost alle ugens dage. Vi har åbent hver dag fra 11.30, hvor du kan befinde dig i hyggelige italienske omgivelser. Vi sørger for frokost for enhver smag, hvor du både kan vælge mellem pizza, pasta, fisk og kød. 

Læg vejen forbi vores restaurant i Horsens, hvor vi altid står klar til at byde dig og dit selskab velkommen med åbne arme. Vi har for det meste plads uden bordbestilling, men du er altid velkommen til at booke bord.

Udforsk vores omfattende vinmenu

Når du besøger Gorm’s i Horsens, finder du vores prestige vinmenu. Vi har udvalgt håndplukkede vine fra små håndværksproducenter, som er nøje tilpasset og sammensat med vores italienske retter og specialiteter.

Gå på opdagelse i vores omfattende vinmenu, som hovedsageligt byder på italiensk vin. Selvom vores kærlighed for det italienske er stor, kan du selvfølgelig også finde enestående vine fra øvrige europæiske lande til enhver smag.

Hvis du ikke er til vin, serverer vi også lækre drinks, bobler og øl til enhver smag.

Besøg vores restaurant i Horsens

Ligegyldigt, om du besøger vores italienske restaurant i Horsens eller kommer forbi en af vores andre restauranter eller pizzabarer, der ligger fordelt over hele landet, kan du forvente italiensk madglæde.

Vi gør os hver dag umage og glæder os til at byde dig velkommen i vores hyggelige, italienske restaurant i Horsens til en sprød pizza med maskmel fra Agrainproducts, vellavet charcuterie, brunch i weekenden og måske et glas fredagsbobler eller to.

Åbningstider:

Kontaktinfo: