0
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven

Catering & EventsVores event og cateringafdeling har stor erfaring med catering, pizzaskoler, store som små fester, festivaler i telte, pop ups og eventsetups med mobile madboder.
Antipasti1

Catering

Julefrokost, nytår, hverdag & fest

Bestillinger gøres klar i Gorm's pizzatruck på Rådhuspladsen i København

Food Trucks

Vi kommer til dig hvorend du er

Christina
"EN FORNØJELSE AT HAVE JER MED TIL KONFIRMATIONEN"
Læs mere
Det var en stor fornøjelse at have jer med til konfirmationen og sikre at maden forløb som den skulle.

Vi har fået meget ros fra gæsterne både for maden som de syntes var rigtig og for jeres måde at være på. Så I skal have stor tak

Og så var I bare super behagelige og imødekommende og vi var meget taknemmelige for jeres hjælp.

Og sidst men ikke mindst - tusind tak for gaven til konfirmanden. Det var meget værdsat og vi glæder os til at komme på besøg hos jer, nu hvor i har været på besøg hos os.
Mille
TOP POINT HERFRA!
Læs mere
Vi fik leveret det skønneste anti-pasti til vores fest.

Gæsterne elskede maden - og det gjorde vi også. Servicen var helt i top, og vi kan helt sikkert anbefale andre at få maden for Gorms
Forsamling af mennesker til event

Events

GORMs kan levere maden til jeres næste arrangement, uanset om I er 50 eller 50.000 personer.

Og vi tilbyder alt fra antipasti, pizza og dessert til syv-retters menu.

Food Trucks

Skal I holde fest og ønsker I lækker mad, eller søger I en sjov løsning til natmaden, hvor kvaliteten er i top, så kan vi levere varen.

Vores Food Trucks er super fleksible og flytbare. Den kommer gerne til dit sommerhus i Sverige eller Nordjylland, og tager også gerne en mere fast plads på havnekajen, madmarkedet eller andet.

Maden til konfirmation, barnedåb, bryllup osv, Det er kun fantasien og der sætter grænser.

Udover lækre råvarer, er vognene fyldt med et par kyndige og yderst passionerede medarbejdere med hjertet på det helt rette sted.

Gorm's foodtruck
Gorm's Food Truck
Bord med opdækning i Magstræde 18
Private dining i Magstræde

Selskaber, Catering & Private Dining

GORMs tilbyder alt til dit selskab, uanset om du arrangerer forretningsmiddag, fødselsdag, konfirmation eller bryllup. You name it.

Vi kan reservere til private selskaber i alle vores GORMs restauranter, og er I mange, kan vi også reservere hele restauranten. 

Og så kommer vi naturligvis også meget gerne på besøg hjemme hos jer med det setup der passer jer bedst. Det kan eksempelvis være med vores mobile pizzaovne.

Til de lidt mere intime arrangementer, hvor man gerne vil holde sig lidt for sig selv, kan vi bla. i GORMs  Nyhavn og GORMs Magstræde tilbyde en eksklusiv oplevelse i vores Private Dining Rooms med plads til max. 12 personer.

Bare fortæl os, hvad I har brug for. Så kommer vi med et bud.

Festivaler & madmarkeder

Vi har stor erfaring med at lave lækker mad til masser af mennesker. Hvert år er vi på plads til flere af de store danske festivaler, herunder Roskilde Festival, hvor vi laver 10.000-vis af pizzaer.

Har I sommerfest i en stor virksomhed, så kan vi tilbyde at komme med vores flotte food trucks eller vores 40 fods transportable container, hvor vi har indbygget køkken og pizzaovn.

Kontakt os, så finder vi en perfekt løsning til jer.

Vi kan naturligvis også levere til det mindre selskab, der selv har lyst til at afhente i en af vores restauranter eller pizzabarer.

Gorm's guletrailer til catering og events
Gorm's gule food trailer

Catering med GORMs

Vores catering er perfekt til dig, der ønsker nærvær og hygge om dine gæster, men ikke går på kompromis med maden.

Vi kommer naturligvis gerne på besøg hjemme ved jer, og tilpasser selvfølgelig vores setup til det, der passer jer bedst.

Hvis der bestilles catering til familiefesten, kommer vi også gerne trillende i jeres indkørsel med vores mobile pizzaovne, hvis der ønskes en mere familiær atmosfære i velkendte rammer.

Gorm’s Catering er en gastronomisk affære, der bedst skal opleves på egen krop – og som roligt kan afholdes derhjemme, så det eneste du skal tænke på, er dine gæster omkring dig.

Delemad

Det er altid hyggeligt at dele; Sharing is caring! Om der planlægges den årlige havefest, konfirmation, forretningsmiddag eller bryllup, kan I med glæde skrive ’velsmagende skøn mad’ på invitationen.

Vores dygtige kokke står klar til at lave spændende smagskombinationer til enhver smag og begivenhed med nøje udvalgte råvarer og en fin præsentabel opsætning.

Store som små sammenkomster, leverer vi velsmagende catering, så det eneste du skal gøre, er blot at finde ud af hvilken slags menu, du og dit selskab skal nyde.

Vi kommer gerne til dig hvor end du er

GORMs Catering leverer med glæde maden til jeres næste arrangement – uanset om I er 50 eller 50.000 personer. Vi vil vildt gerne hjælpe dig med dit kommende event, din havefest, din festival, din aften for 3 af dine bedste venner eller noget fuldstændig andet. 

Om du ønsker catering til Aarhus, Horsens, Kolding, Roskilde, Indre By – you name it, eller hjemme i privaten, kommer vi altså gerne til dig. 

Vi forbereder alt det praktiske, så det eneste du skal, er kun at nyde smagen af friske veltilberedte råvarer i vores catering.

Events

Skal I holde fest og ønsker I lækker mad, eller søger I en sjov løsning til natmaden, hvor kvaliteten er i top – eller har du et andet kommende event, så kan vi levere varen!

Food Truck

Vores Food Truck er superfleksibel og triller glædeligt til dit yndlings event.

Den kommer gerne til dit sommerhus i Sverige eller Nordjylland, og tager også gerne en mere fast plads på havnekajen, madmarkedet eller andet.

Udover lækre råvarer, er vognen fyldt med et par kyndige og yderst passionerede medarbejdere med madhjertet på det helt rette sted.

Festivaler & større begivenheder

Vi har stor erfaring med at lave hurtig, men lækker mad til massere af mennesker.

Hvert år er vi til at finde til flere af de store danske events og festivaler; bl.a. Roskilde Festival & Tinderbox, hvor vi laver 10.000-vis af pizza til de sulte festivalgæster.

Selvom der oftest er travlt og vores medarbejdere løber stærkt i køkkenerne, er det det hele værd, med den gode stemning og de brede smil.

Huser I sommerfest i en stor virksomhed, kommer vi gerne med vores flotte 20-40 fods transportable container med indbygget køkken og pizzaovn – klar til at dele madglæden ud.

 

Kontakt os, så finder vi en perfekt løsning til jeres event.

10% rabat på takeaway?

Download vores app nu, og få 10% rabat på takeaway - altid!