0
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven

Vi giver oplevelser, som vi selv har lyst til at opleve.
Køkkenet er vores legeplads, hvor vores nysgerrighed for alvor lever.

Vi elsker at udforske nye råvarer, foodtrends og tankegange – så længe smagen er nøgleordet.
Og så elsker vi at se vores gæster i øjnene, fordi vi er stolte af vores produkt!

På vores pizzabarer handler det om; ja pizzaer. Vores velkendte tynde og crispy pizzaer som er et sandt tilløbsstykke.

Bemærk venligst, at det ikke er muligt at booke bord i vores pizzabarer

" Vores hjerter banker for at skabe en interessant, alternativ familie af restauranter med samme bæredygtige DNA - og med personligt, individuelt præg. Vi vil være stedet, hvor vores gæster mærker den nordisk-italienske fortælling i en helhedsoplevelse.

Vi kombinerer den italienske, kompromisløse integritet for smag og håndværk med den danske tilgang til helhedsoplevelse, hygge og værtskab, som med en nysgerrig og legende tilgang til smagskombinationer skubber til det klassiske italienske køkkens grænser.

Vi er nørdede og elsker at eksperimentere med smag. Vi viser overskud og begejstring, fordi vi er stolte af det, vi gør.

Vi elsker at lave nye samarbejder med de bedste, mest passionerede, nørdede og twistede personligheder, som kan bidrage til en aktualitet og udfordrer vores tankegang. Det kan du læse meget mere om lige her.

Vi glæder os til at møde dig. "
Gorm Wisweh
Gorm Wisweh
Medstifter

Restauranter

Vi har gjort os meget umage med vores restauranter; både indretningen, personalet, den gode stemning og selvfølgelig vores gennemarbejdede menu.

Generelt gør vi os meget umage i vores restauranter, så vi kan give vores gæster den ultimative madoplevelse, da vi nyder at se jer komme igen og igen.

Vores menu består kun af mad, vi selv elsker, og som vi selv kan stå inde for. Vi giver oplevelser, som vi selv har lyst til at opleve.
Pizzaen er vores legeplads, hvor vores nysgerrighed for alvor lever.

Vi elsker at udforske nye råvarer, food trends og tankegange – så længe god smag er nøgleordet.

Og så elsker vi, at se vores gæster i øjnene, fordi vi er stolte af vores produkt!

Varm atmosfære

I vores restauranter får du uhøjtidelig gastronomi i en varm atmosfære.

Vores medarbejdere, både tjenerne og pizzaiolo, arbejder på højtryk for at give dig en restaurantoplevelse i topklasse!

Vi kan varmt anbefale, at du prøver “Social Dining”; en menu med små retter og pizza til deling ved bordet. Afslappet & socialt – det kan alle lide!

Du kan sætte tænderne i denne skønne menu i alle vores restauranter (Nyhavn, Aarhus, Ørestad & Magstræde).

For fin til vin?

Bestemt ikke! Vi har faktisk nøje udvalgt og udarbejdet et vinkort til vores vinelskere, der består af håndplukkede, autentiske vine fra små håndværksproducenter.

Mange med en økologisk eller biodynamisk profil.

Støvlelandet har en særlig plads i vores hjerte. Det er dér, vi henter inspiration til vores køkken, og derfor er det kun naturligt, at det også er dérfra, vi henter de fleste af vores vine.

Når det så er sagt, så begrænser god vin sig selvfølgelig ikke kun til Italien – derfor finder du også nogle få øvrige europæiske vine på vores vinkort. Vine som vi mener har fortjent en plads i ”det fine selskab”.

Lige gyldigt hvilket selskab I ankommer, glæder vi os til at byde jer velkommen i vores restauranter – om det er date night, familiemiddag, rund fødselsdag eller noget helt fjerde.

Lokal pizza med historie 
& dedikation

Fælles for alle vores restauranter er, at vi holder af lokalsamfundet. Derfor har vores dygtige kokke udarbejdet en lokal pizza til hver lokation:

Aarhus dedikerer deres pizza ”Smilets by” til byens eget kendetegn. Der er altid god stemning i Aarhus by og det skal selvfølgelig hyldes!
Den består af mozzarella, jordskokkepuré, lufttørret skinke lavet af fritgående sortbrogede grise fra Troldgaarden ved Odder, jordskokker vendt i gremolata og rundet af med brunet smør & hasselnød.

I Magstræde har de husket at hylde deres rødder. Dette var nemlig den første pizza, Gorm udviklede sammen med sin kammerat, Casper Braid. Derfor er pizzaen ”Casper Braid Speciel” naturligvis dedikeret til ham. Det er en pizza, der har været på kortet sin åbningen i 2008, så den har en helt speciel plads i vores hjerter.
Pizzaen er lavet af tomat, mozzarella, flødestuvet spinat, spicy “Ventricina” salami & gorgonzola.

Det er altid vigtigt at hylde og heppe på sine kollegaer. Det gør vores restaurant i Nyhavn med deres lokale pizza ”Asahi Bianco”. Den er nemlig udviklet af Gorm Wisweh og Ishii Shintaro, som var vores pizzamester i vores restaurant i Japan.
Denne pizza, som er flere af vores gæsters yndlingspizza, består af mascarpone, mozzarella, parmesan, æg, parmaskinke, rucola, rosmarin & trøffelolie.

I Ørestad hyldes konceptet ’less is more’ med deres ”Arendse Speciel”. En simpel, men virkelig delikat pizza – kun med de allerbedste råvarer. Kærlighed til pizza i sin reneste form.
Pizzaen består af tomat, mozzarella, prosciutto cotto, mascarpone & friske bøftomater.

10% rabat på takeaway?

Download vores app nu, og få 10% rabat på takeaway - altid!