Gorm’s i Årsdale åbner op for sæsonen i 10 uger frem, fra d. 26. juni.

Vi glæder os ekstra meget i år til at åbne vores “Pizza & Beer garden”, hvor der i år vil være fuld fokus på Gorm’s velkendte pizzaer, snacks og antipasti. Og så naturligvis skønne øl fra Mikkeller og vine fra støvlelandet.

Det bliver så hamrende skønt. Book allerede nu. 

MENU

TAKE AWAY

Åbningstider:

Kontaktinfo:

Velkommen til vores restaurant på Bornholm

Gorm Wisweh er født og opvokset på Bornholm, nærmere bestemt i Svaneke. I 2008 startede han – sammen med en række partnere – restaurantkæden Gorm’s, som i dag består af 7 restauranter og 4 pizzabarer fordelt over København og Aarhus.

14 år efter, at den første restaurant åbnede i København, opstod der en mulighed for, at Gorm kan vende hjem til Bornholm.

Derfor åbnede Gorm’s i Årsdale på Bornholm i 2022 som pop-up, og vi har igen i 2023 fået muligheden for at åbne. I år som Pizzabar og “Beergarden”. Med plads til hele familien.

Årsdale er en lille landsby beliggende i det sydøstlige hjørne af Bornholm. Byen er kendt for sin smukke natur, herunder skovområder, bakker og klippeformationer. Derudover er der også flere charmerende gårdbutikker, hvor besøgende kan købe lokalt producerede fødevarer og håndværk.

Gorm’s i Årsdale ligger lige dér på bakken hvor alt går op i en højere enhed. Idyl, samvær og dejlige tynde sprøde pizzaer.

Pizza og rendyrket råhygge i Årsdale på Bornholm

Plads til hele familien og bold i haven

Vores store have danner rammer for den perfekte og uhøjtidelige spiseoplevelse. Lad børnene lege – eller leg selv med. 

Vi har tæpper hvis du har brug for at lægge dig og bare indsnuse det grønne græs. Måske med en du har kær i hånden. 

Baren er åben

Læskende drikke, skønne vine, sodavand og hjemmelavet lemonade til de små samt cocktails. Måske du har brug for en Limoncello efter en lang dag på farten. Eller bare en espresso. 

Hvis du hedder Olsen til efternavn, kan du ramme vandet med en spytklat

Med reference til Gummi Tarzan og den kære Ivan Olsen, så er det nok liiiidt naivt at tro at vi rent faktisk ligger en spytklat fra vandet. Men du kan rulle hele vejen derned, og i gå-tempo tager det ikke mere end 25 sekunder at nå stranden fra vores dejlige restaurant i Aarsdale.

Book dit bord hos os i Årsdale, Bornholm

Gorm’s Årsdale

Vi håber at du er blevet inspireret og at du har lyst til at komme forbi vores restaurant.

Book dit bord allerede nu og så gør vi vores til, at du får den bedste aften i smukke og stemningsfulde lokaler. Vi glæder os til at se dig. Og det er ikke noget vi bare siger. 

KONTAKT

lad os være pennevenner

vi lover ikke at skrive for meget, og kun om alt det sjove