Gorm's Årsdale

Vi takker af for i år. En masse skønne gæster har været forbi til vores første år på Bornholm, og vi har lært en hulens masse. Vi glæder os allerede til næste år, hvor vi lover god mad og råhygge i hus og have.

Åbningstider:

Kontaktinfo:

Velkommen til vores restaurant på Bornholm

Gorm Wisweh er født og opvokset på Bornholm, nærmere bestemt i Svaneke. I 2008 startede han – sammen med en række partnere – restaurantkæden Gorm’s, som i dag består af 7 restauranter og 4 pizzabarer fordelt over det meste af landet.

14 år efter, at den første restaurant åbnede i København, opstod der en mulighed for, at Gorm kan vende hjem til Bornholm.

Derfor åbner Gorm’s fra påsken deres nyeste restaurant i Aarsdale på Solgården. Ved sin side har Gorm en anden Bornholmer Kristian Nielsen (Eventchef i Gorm’s), som sammen med Gorm vil sørge for en fantastisk og kompromisløs oplevelse, når gæsterne lægger vejen forbi Gorm’s i Aarsdale.

Gorm’s Aarsdale starter med at åbne som pop-up restaurant, der har åbnet fra påske og frem til efterårsferien, men vi håber naturligvis, at Gorm’s Aarsdale bliver en permanent lokation.

Gorm’s bruger i forvejen råvarer fra lokale danske producenter fra blandt andet Troldgaarden ved Aarhus og Grambogård udenfor Odense. Derfor er det helt naturligt for Gorm’s at anvende de mange lækre råvarer, der i forvejen findes på Bornholm.

Pizza og rendyrket råhygge i Aarsdale på Bornholm

Plads til hele familien og bold i haven

Vores store have danner rammer for den perfekte og uhøjtidelige spiseoplevelse. Lad børnene lege – eller leg selv med. 

Vi har tæpper hvis du har brug for at lægge dig og bare indsnuse det grønne græs. Måske med en du har kær i hånden. 

Baren er åben

Læskende drikke, skønne vine, sodavand og hjemmelavet lemonade til de små samt cocktails. Måske du har brug for en Limoncello efter en lang dag på farten. Eller bare en espresso. 

Hvis du hedder Olsen til efternavn, kan du ramme vandet med en spytklat

Med reference til Gummi Tarzan og den kære Ivan Olsen, så er det nok liiiidt naivt at tro at vi rent faktisk ligger en spytklat fra vandet. Men du kan rulle helen vej derned, og i gå-tempo tager det ikke mere end 25 sekunder at nå stranden fra vores dejlige restaurant i Aarsdale