Kaninstuvning

En efterårsvarmer!

Del med dem du holder af:

Facebook
Email
Print

Ingredienser

50 g svesker
1/4 dl brandy eller cognac
20 brun farin eller mørkt rørsukker
1 kanin parteret i 6 — forben, forben, lår, lår og 2 stykker ryg
Hvedemel til at vende kaninen i — ca. 2 spsk.
75 g god bacon i tern Olivenolie til stegning 1 stort rødløg i tern
2 stængler bladselleri
1 dl rødvin
2 dl vilde ris
1 terning hønsebouillon
5 dl vand
1 dusk timian
2 laurbærblade
4 gulerødder, vaskede og hele

PYNT:
Gremolata

Fremgangsmåde

Lad sveskerne trække med sprut og sukker i 1 times tid.

Vend kaninen let i hvedemel, og steg den af i gryden sammen med bacon og en anelse olivenolie.

Tilsæt snittede grøntsager, og vend rundt, mens det steger et par minutter — vent med gulerødderne.

Hæld den overskydende brandy fra sveskerne på (hvis de ikke har suget det hele), og flambér. Ikke så vigtigt hvorfor — bare fordi du kan.

Kom så rødvin, ris, bouillon, vand, svesker, timian og laurbærblade i gryden.

Til sidst lægges de hele gulerødder øverst.

Låg på, og lad det simre i 30 minutter.

Server med et godt drys gremolata.

10% rabat på takeaway?

Download vores app nu, og få 10% rabat på takeaway - altid!