Pasta med chili og svampe

Let og lækker pastaret med chili og svampe

Kategorier:
||

Del med dem du holder af:

Pasta med chili og svampe

Ingredienser

400 g pasta
400 g kantareller
150 g bacon
4 stk. forårsløg
1 stk. mellemstærk chili
3 fed hvidløg
lidt smør
lidt frisk timian

Fremgangsmåde

Sæt vandet til pastaen over, og kog pastaen efter anvisningerne på pakken med lidt salt.
Imens ordnes svampene og skæres i mundrette stykker.
Skær bacon i små tern, og begynd at stege dem i en lille bitte smule stegeolie på en stor pande.
Smid svampene på når grisen er let gylden, og skru helt op for blusset.
Tilsæt groft skåret forårsløg og hvidløg når svampene har taget godt farve. Steg videre i cirka 1 minut.
Tilsæt chili i tynde skiver, og brus det hele op med lidt smør hvidløg og timian.
Sigt pasta let når den har kogt, og smid det over på panden med svampe-herlighederne. Gem lidt af pastakogevandet!
Kast eller vend nu pandens indhold godt rundt, og tilsæt lidt af kogevandet fra pastaen.
Lad det koge ind imens du bevæger det hele tiden, indtil væden smyger sig om pastaen som en lækker cremet sauce – helt uden fløde.
Servér straks med frisk persille, lidt citronsaft, eventuelt revet parmesan og friskkværnet peber.

Lad os være pennevenner....