En tomatsovs skal smage af tomater og skabe en god og syrlig base på din røde pizza. Med denne nemme og simple opskrift fra pizzaguruen Gorm Wisweh går du ikke galt i byen.
Del med dem du holder af:
1 bananskalotteløg
(kan erstattes med rødløg. Vær dog varsom da rødløget er kraftigere i løgsmagen)
2 fed hvidløg
1 frisk tomat
(så moden som muligt)
1 dåse flåede tomater
Lidt frisk basilikum med stængler
(man kan bruge den tørrede, men smagen er derefter)
Evt. lidt tørret timian og organo
(hvis det alligevel står på hylden)
1 lille dåse tomatpure
(ca. 15-20 g.)
3 spsk. olivenolie
1 tsk. æbleeddike
1 tsk. honning eller rørsukker
En smule salt og peber efter smag
Alt blandes i en skål, på nær olien, og blendes med en stavblender eller lignende.
Olien er til for at legere tomatsovsen, så den ikke så let trænger ned i bunden under bagningen. Derfor tilsættes den til sidst, når der er sving i alle de andre ingredienser (hvis man bruger tørrede krydderier, så kom dem i, efter man har blendet alt det andet, ellers bliver tomatsovsen nemt kedelig og grå).
Smag til med salt og peber.
Handelsbetingelser | Cookie- & Privatlivspolitik
@We Are Gorms 2022
Vi har lukket dørene til vores restauranter og pizzabarer. Døre til et livsprojekt. Til en familie og en holdånd, som lever og ånder for at skabe gode oplevelser.
Vi har oplevet både op- og nedture, bygget venskaber og skabt arbejdspladser gennem snart 15 år. Men de seneste tre år har været nogle af de mest udfordrende og hårdeste i vores tid i branchen, og kulminerer nu da selskabet bag GORMS er gået konkurs.
Vi står tilbage med dyb ydmyghed og taknemmelighed overfor alle jer, som har bidraget og støttet os igennem årene.
TAK for hvert et besøg. Hver en støtte og tillid gennem tiden.
Kærlig hilsen
Gorms-familien.
Læs den fulde historie her
Har du konkrete spørgsmål, kan du skrive til info@wearegorms.dk (her modtages en mail om kontakt til kurator)