Gorm's Horsens

Vores restaurant i Horsens er blandt vores allerstørste og en imponerende en af slagsen
I den gamle isenkræmmer på hjørnet af Hestedamsgade finder du Gorm’s. To etagers moderne nordisk-italiensk restaurant i Horsens med både stor privat gårdhave og lækkert orangeri samt en dejlig sydeuropæisk atmosfære.

Vi er en italiensk restaurant i Horsens, hvor du kan se frem til at blive forført af mad og vin, som tager dig med på en gastronomisk rejse til Syden. Ned til de sprøde og tynde pizzaer og den dejlige fyldige vin, som er perfekt afstemt til dig og dine ønsker, så du kan få en skøn aften, der lever op til dine forventninger. Vi ser det som vores fornemste opgave at se til, at vi er et spisested i Horsens, hvor der aldrig er tvivl om, at vi kerer os om vores gæster og altid ønsker at give dem en helstøbt aften, når de besøger vores restaurant i Horsens.

Når det kommer til spisesteder i Horsens, er det svært at komme udenom vores restaurant i Horsens, fordi vi har noget, der dækker enhver smag og ethvert behov. Helt fra intime Private Dining oplevelser til større selskaber, der ønsker at fejre eksempelvis fødselsdag, bryllupper, konfirmationer med mere.

Restauranten i Horsens er den største i Gorm’s regi. Vi har plads til 150 siddende gæster indenfor alene, hvilket gør, at vi også kan skabe de perfekte rammer til jeres næste store begivenhed. Om det er til firmafesten, brylluppet, konfirmationen, den runde fødselsdag eller i forbindelse med andre festlige arrangementer, så sætter vi en ære i at give vores gæster den fulde Gorm’s oplevelse med både gode sammensatte menuer, antipasti, vores berømte romerske pizzaer, delikate desserter, hjemmelavede lemonader og meget mere.

Hver weekend og på helligdage byder vi ind til vores uimodståelige brunchbuffet kl. 9 -13. Den helt perfekte måde at starte din lørdag eller søndag på. Vores fortryllende italiensk-nordisk inspireret brunch buffet har både de klassiske retter såsom røræg og brunchpølser fra Troldgaarden samt italienske specialiteter som ventricina (paprikapølse) og cotto (italiensk landskinke). Alt i alt kan du se frem til en utrolig lækker brunchoplevelse i skønne omgivelser. Og hvis du har nogle gode brunchideer, som kan gøre vores brunch buffet endnu bedre, så glæder vi os naturligvis til at modtage dem.

Derudover forkæler vi også vores gæster med frokost i Horsens alle lørdage og søndage frem til kl. 16, hvor vi har en masse Gorm’s favoritter på menuen, som har fortryllet vores gæster siden vi åbnede i 2019.

Appetitvækkende take-away i Horsens

Man kan også nyde vores mad andre steder end i vores restaurant i Horsens, vi leverer nemlig også take-away i Horsens, så man kan nyde sine favoritter lige hvor man har lyst. Vores takeaway i Horsens har sort bælte i at bidrage til den hyggelige stemning og i at smage uforskammet godt. Vores take-away er ideel til dig, der er til ultimativ selvforkælelse og er ude efter høj kvalitet, fordi vi bruger kun de bedste af de bedste råvarer og går aldrig på kompromis, når det kommer til at sikre vores gæster de bedste oplevelser med vores takeaway.

Vi glæder os til at byde jer hjertelig velkommen i vores hyggelige restaurant i Horsens og skabe gastronomiske oplevelser og helt særlige aftener med varme og levende samtaler, som er med til at løfte humøret og stemningen til vejrs.

Vi ses hos Gorm’s Horsens
Kenneth
Head Honcho

Book dit bord hos os

Gorm’s Horsens

Vi håber at du er blevet inspireret og at du har lyst til at komme forbi vores restaurant.

Book dit bord allerede nu og så gør vi vores til, at du får den bedste aften i smukke og stemningsfulde lokaler. Vi glæder os til at se dig. Og det er ikke noget vi bare siger. 

Tag eventuelt også et kig på vores Private Dining, hvis du ønsker et privat lokale i uforstyrrede rammer.

Åbningstider:

Kontaktinfo:

Du er der næsten...

ELSKER DU OGSÅ BRUNCH?

BRUNCHBUFFET 245,-
LØRDAGE, SØNDAGE & HELLIGDAGE 9.00 - 13.00
(Børn 0-2 år gratis / 2-12 år 125,-)🍂
- med drikkevarer ad libitum i 2 timer

Gorm's logo hvidt

BRUNCHBUFFET 245,-
LØRDAGE, SØNDAGE & HELLIGDAGE 9.00 - 13.00
(Børn 0-2 år gratis / 2-12 år 125,-)🍂
- med drikkevarer ad libitum i 2 timer

 
SPRØDT
▪ Hjemmebagt surdejsbrød Økologisk rugbrød
▪ Italiensk cornetto (croissant)
 
KØD & FISK
▪ Røræg med pancetta & purløg
▪ Brunchpølser fra Troldgaarden
▪ Italienske specialiteter
▪ Skiver af røget laks m. rygeostecreme & urter
▪ Parmaskinke m. melon
▪ Udvalg af lækre italienske pølser
▪ Langtidsstegt kalvekød m. tunsauce
 
SØDT
▪ Økologisk yoghurt m. müsli & bærkompot
▪ To slags marmelade
▪ Nutella
▪ Hvid chokolade panna cotta m. sprødt
▪ Mørk chokolademousse m. friske bær
▪ Chokoladebrownie m. nødder
SUNDT
▪ Sæsonens salater
▪ Mozzarella & tomat toppet m. balsamicoglace
OST
▪ Taleggio m. syltede nødder & rosmarin
▪ Gorgonzola m. syltede løg & vindruer
DRIKKE
▪ Prosecco
▪ Stempelkaffe
▪ The fra A.C. Perch
▪ To slags hjemmelavet lemonade
▪ Økologisk juice

Lad os være pennevenner....