Pizza Ørestad - italiensk og nordisk, moderne restaurant

Hos Gorm’s går vi op i, at det skal være en hyggelig oplevelse af besøge vores restauranter. Vi har derfor sikret en god og rolig atmosfære med plads til alle – hvad end du skal spise en romantisk middag eller nyde et måltid med hele familien.

I vores restaurant i Ørestad har vi sat rammerne for en hyggelig og nærværende stemning, hvor du og dine kan nyde en afslappet middag i uhøjtidelig omgivelser med samvær og plads til latter.

I kan give jer god tid til at nyde en pizza i vores restaurant, og skulle I få lyst til at smage nogle af vores andre italienskinspirerede, nordiske retter, så forstår vi jer godt. Vi eksperimenterer med nye smage og råvarer, så vi altid kan sikre dig en god smagsoplevelse. 

Åbningstider:

Kontaktinfo:

Italienske fristelser med et nordisk twist

Vores fokus ligger på den gode smag, og derfor er du altid sikret en velsmagende, sprød pizza eller andre italienske specialiteter, når du besøger Gorm’s i Ørestad. Vi garanterer råvarer af høj kvalitet, så du aldrig bliver skuffet efter et besøg hos os.

Vores pizza laves på tynde, knasende surdejsbunde, og derefter smørres de med vores hjemmelavede slowcooked tomatsovs, der er krydret helt tilpas og emmer af Italien.

I vores restaurant i Ørestad tilbyder vi et nøje udvalgt sortiment af italienske fristelser såsom vores forretter, hvor du kan vælge mellem charcuteri og ost, stracciatella ost, scampi med chili og hvidløg samt carpaccio.

Derudover kan du sætte tænderne i lækre snacks som grillet padrons, polentafritter og arancini, hvilket er sprøde risottokugler.

Til hovedret er det oplagte valg at smage en af vores sprøde surdejspizzaer, men vi tilbyder også andre delikate retter. Du skal derfor helt sikkert nok blive mæt og tilpas efter et besøg i vores restaurant i Ørestad.

Book dit bord hos os​

Vi håber, at du er blevet inspireret, og at du har lyst til at komme forbi vores restaurant til en sprød og velsmagende pizza eller en omgang antipasti.

Book dit bord allerede nu, og så gør vi vores til, at du får den bedste aften i smukke og stemningsfulde lokaler. Vi glæder os til at se dig. Og det er ikke noget, vi bare siger. 

Tag eventuelt også et kig på vores Private Dining, hvis du ønsker et privat lokale i uforstyrrede rammer.

Pizza lavet på håndværk​

Om du er til vores populære pizza Miss Wishbone eller en anden af vores varianter, kan du forvente at sætte tænderne i gastronomisk håndværk. Alle vores pizzabunde er koldhævet i 48 timer, og det gør vores pizza originale.

Hos Gorm’s nyder vi desuden at udforske de nyeste trends og afprøve nye smagssammensætninger, og derfor kan du forvente en fantastisk spiseoplevelse, når du besøger vores nordisk-italienske restaurant i Ørestad. Hos os er der plads til alle, og plads til latter og afslapning.

Bestil take away...

10% rabat på takeaway?

Download vores app nu, og få 10% rabat på takeaway - altid!