Pizza Fisketorvet - Pizzabar med italienskinspireret pizza og desserter

Hvis du befinder dig i København og sulten trænger sig på, tilbyder vi en lækker, sprød pizza fyldt med en masse god smag, som du med sikkerhed vil nyde. Vi vil elske dit besøg i Gorm’s pizzabar på Fisketorvet. 

Hos Gorm’s har vi stor kærlighed for italiensk mad, og derfor har vi udviklet nogle pizzaer, der emmer af italien med friske, delikate råvarer. Vi har givet dem et ekstra twist af det nordiske køkken. På denne måde formår vores pizzabar på Fisketorvet at tilbyde et delikat udvalg af de italienske fristelser med vores eget originale nordiske twist.

Vores pizza er lavet på tynde surdejsbunde, som gør skorpen ekstra sprød. Pizzaerne indeholder et perfekt sammenspil mellem den sprøde, knasende bund og vores krydrede, slowcooked tomatsovs toppet med dit yndlingsfyld af de bedste, friske råvarer. 

Åbningstider:

Kontaktinfo:

Italienske specialiteter med et nordisk twist

Hos Gorm’s på Fisketorvet værner vi om den gode kvalitet og den gode smag, og derfor kan du eksempelvis få en velsmagende pizza i vores pizzabar med delikatesser som bøffelmozarella fra Campania, dansk parmesan fra Them andelsmejeri og langtidsbraiseret okse fra Grambogård. 

Er du på farten og skal have stillet sulten, så har Gorm’s pizzabar på Fisketorvet løsningen for dig. Vi tilbyder nemlig en pizzaklapper, som egner sig perfekt til ‘grab and go’. Det er en halv surdejspizza med sprød salat, som du nemt kan spise på vejen.

Men hvis du har tid til at sidde og nyde dit måltid i pizzabaren, er du altid velkommen. Vi tilbyder ikke blot et varieret udvalg af pizza, men også andre italienske fristelser som den velkendte dessertklassiker tiramisu. 

Uanset om du bliver siddende i vores pizzabar på Fisketorvet eller tager en pizzaklapper med på farten, så kan du tilføje enten en vand, sodavand ,eller Mikkeller øl eller et glas vin til din menu. På den måde kan du nyde din pizza kombineret med din favoritdrik.

 

Sving forbi Gorm’s pizzabar på Fisketorvet og lad dig friste af vores lækre udvalg af italiensk mad med det nordiske twist. Oplev den hyggelige atmosfære og duften af nybagt pizza. Det venlige personale ser frem til at tage imod dig med åbne arme og servere et lækkert måltid for dig.

Bestil take away...

lad os være pennevenner

vi lover ikke at skrive for meget, og kun om alt det sjove

GORMS ER LUKKET.

Vi har lukket dørene til vores restauranter og pizzabarer. Døre til et livsprojekt. Til en familie og en holdånd, som lever og ånder for at skabe gode oplevelser.

Vi har oplevet både op- og nedture, bygget venskaber og skabt arbejdspladser gennem snart 15 år. Men de seneste tre år har været nogle af de mest udfordrende og hårdeste i vores tid i branchen, og kulminerer nu da selskabet bag GORMS er gået konkurs.

Vi står tilbage med dyb ydmyghed og taknemmelighed overfor alle jer, som har bidraget og støttet os igennem årene.

TAK for hvert et besøg. Hver en støtte og tillid gennem tiden.

Kærlig hilsen
Gorms-familien.

Læs den fulde historie her

Har du konkrete spørgsmål, kan du skrive til info@wearegorms.dk (her modtages en mail om kontakt til kurator)