0
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven

Pizza i Køge - Sådan ser Gorm’s den bedste pizzadej

På torvet i Køge og i omegen heraf findes der en masse hyggelige restauranter og områder, hvor du kan nyde en tynd og sprød italiensk pizza – hjemmelavet eller som take away. Du får her blandt andet vores bud på den bedste pizza – som vi elsker den.

Inspiration til den bedste pizza - Gorm’s

Hos Gorm’s mener vi, at den bedste pizza er lavet med kærlighed og kvalitet. Vi sætter selv pris på en pizza lavet på den lækreste surdej og toppet med råvarer af høj kvalitet. Med udgangspunkt i den italienske favorit tilføjer vi selv et nordisk twist, som giver smagskombinationer udover det sædvanlige.

Vi anbefaler, at du udfordrer dine smagsløg med en nytænkende, innovativ og livlig kombination af sammensætninger i din pizza.

Pizza i Køge - sådan finder du byens bedste pizza

Når du skal have dig en lækker, sprød pizza, enten som take away eller på en hyggelig restaurant med en livlig atmosære, er der gode muligheder for en fantastisk madoplevelse i Køge, hvis ikke du kigger forbi den nærmeste Gorm’s i Roskilde eller København.

I Køge finder du pizza, der serveres på mange tænkelige måder, men er du til en rigtig delikat, romersk pizza, der er kræset om med en hjemmelavet opskrift på sprød og luftig dej, så forstår vi dig godt – det er også den bedste pizza vi kender.

Vi mener nemlig, at der ikke findes noget bedre end en velsmagende surdejspizza, med letkrydret tomatsovs og friske, økologiske råvarer.

Køge tilbyder dog stadig på et væld af hyggelige restauranter og spisesteder, hvor socialt samvær kan dyrkes i samspil med smagen af italienske fristelser, der er baseret på nordiske råvarer af god kvalitet – ligesom vi elsker hos Gorm’s.

Er du ikke så meget til italiensk finesse og tynde, hjemmelavet pizzabunde, er der også et bredt udvalg af restauranter i Køge, der tilbyder pizza fra en traditionel ovn, som er mere bombastiske med meget fyld og tykkere bunde, herunder f.eks. deep pan, hvor pizzaen indeholder en tykkere dej.

I nærheden af byens station ligger der flere spisesteder, som tilbyder et mættende måltid med pizza, der sikkert vil kunne friste til middag, en frokost med vennerne eller som take away fredagaften.

Agrainproducts leverer maksmel til vores pizzaer, så man får den lækre sprøde skorpe.

Nyd det hyggelige byliv i Køge

Der er mulighed for at tage din, måske hjemmelavet, stenovnspizza under armen og sætte dig i et af byens skønne områder. I byen Køge finder du grønne arealer og udeområder, der æmmer af hygge. Eksempelvis kan du nyde din pizza i Lovparken, der ligger centralt i byen. 

Køge Torv er også en stemningsfyldt plads, hvor byens liv og sjæl kan opleves på nært hold. Her er du garanteret en god oplevelse, hvor du kan nyde din medbragte italienske mad. Desuden er havneområdet i byen rigtig fint, og du kan hurtigt komme ned til vandet og gå en tur langs stranden og beundre det nybyggede rekreative område.

Du kan derfor med sikkerhed nyde en hjemmelavet italiensk stenovns pizza med dit eget nordiske twist, med god inspiration fra Gorm’s fremgangsmåde, i de smukke omgivelser i Køge. Du kan her på siden også finde vores opskrift på vores pizzadej.

Italiensk mad rummer også meget andet, hvis du hellere kunne tænke dig en cremet pastaret, en risotto eller mindre retter som snacks og sides, der er baseret på italienske råvarer.

Book dit bord hos os​

Vi håber, at du er blevet inspireret, og at du har lyst til at komme forbi vores restaurant til en sprød og velsmagende pizza eller en omgang antipasti.

Book dit bord allerede nu, og så gør vi vores til, at du får den bedste aften i smukke og stemningsfulde lokaler. Vi glæder os til at se dig. Og det er ikke noget, vi bare siger. 

Tag eventuelt også et kig på vores Private Dining, hvis du ønsker et privat lokale i uforstyrrede rammer.

Nyd dit måltid i sociale rammer

Mange forbinder en lækker middag med hyggeligt og socialt samvær med familie og venner. Det er derfor også vigtigt, at ethvert behov kan dækkes, når man er på restaurant. Derfor kan der sagtens tages hensyn til diverse allegener og kosthensyn med den italienske ret.

En stenovnspizza kan eksempelvis bages med glutenfri dej, og osten kan vælges som enten laktosefri eller vegansk. Dermed er denne italienske spise både nem og bekvemmelig for de fleste, da retten kan tilpasses til ethvert behov, der måtte være.

Køge er helt sikkert et besøg værd, hvis du søger en hyggelig italienskinspireret restaurant i pragtfulde omgivelser, der tilbyder lækker mad baseret på nordiske råvarer. Samtidig vil du opleve en charmerende by, når du bevæger dig rundt i byens kvarterer, der byder på ældre bygninger, naturoplevelser og nærhed.

Det er også værd at nævne Gorm’s, som en af de bedste italienske restauranter med et nordisk touch, der ligger flere steder på Sjælland og i Jylland. Så er du fra Køge og kunne tænke dig en madoplevelse uden for byen, kunne det være en mulighed at besøge Gorm’s i enten Roskilde eller flere steder i København.

Book bord...

Se menukort for...

Bestil take away hos...

10% rabat på takeaway?

Download vores app nu, og få 10% rabat på takeaway - altid!